Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Gülsim Ali, muhabirlerle sohbet etti yeni projeleri hakkında konuştu. Gönül Dağı'nın Dilek'i olarak tanınan Gülsim Ali, uzun süredir ekranlarda yer almamasına ilişkin konuştu.

Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?
Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?
GİRİŞ 07.04.2024 16:27 GÜNCELLEME 07.04.2024 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uzun bir süredir ekranlardan uzakta kalan Gönül Dağı'nın Dilek'i yeni bir proje var mı sorularını gündeme getirdi. Sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan Gülsim Ali, sevenlerini gururlandıran bir ödülle geldi. İşte, Bulgaristan'da yapılan 'Lady Of The Year Ödülleri!"

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! 'Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!'72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! "Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!"

Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!

BAŞARILI KADIN OYUNCU!

Bulgaristan'da gerçekleşen "Lady of the Year' yarışmasında ödül alan Gülsim Ali, Yılın Yurtdışındaki Başarılı Kadın Oyuncusu seçildi. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Gülsim Ali, duygu dolu anlar yaşadı.

EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

En son erken final kararı alan Al Sancak dizisi ile ekranlarda yer alan Gülsim Ali, bir süredir herhangi bir televizyon projesi ile anlaşmamıştı. Ekranlara dönüp dönmeyeceği sorulunca ise; "Daha henüz erken. 8-10 senedir çalışıyorum, dinlenmek iyi geldi. Bu süreçte gezdim ve spor yaptım. Bayram tatili planı yapmadım. Bayram için ufak bir kaçamak olacak" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Elif 2 hafta önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi