72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! "Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!"

Geçtiğimiz günlerde İdo Tatlıses ile gelini Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebekleriyle yeniden dede olmanın gururunu paylaşan İbrahim Tatlıses'in 9 torunu daha bulunuyor. 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, evlilik haberini sosyal medyadan duyurdu!

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! "Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!"
72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! "Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!"
GİRİŞ 07.04.2024 10:06 GÜNCELLEME 07.04.2024 10:06
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Babaları gibi sanatçı olan çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak dışında 5 çocuğu daha var. İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 çocuğu bulunan ve öncesinde de 3 kez evlilik yapmış olan, İbrahim Tatlıses 4. kez nikah masasına oturmaya karar verdi.

Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak sözler! Survivor Adem Kılıççı sitem etti!Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak sözler! Survivor Adem Kılıççı sitem etti!

Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!

BEKARLARA SELAM OLSUN BEN EVLENİYORUM!

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'ten şoke eden paylaşım geldi. Evleneceğini nispet yaparak duyuran İmparator, bekarlara da atıfta bulunmayı ihmal etmedi;

"Bekarlara selam olsun ben evleniyorum" diyen Tatlıses'in evlilik haberi sonrası müstakbel gelinin kim olduğu ise merak ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...

YAŞITLARI TORUN TOMBAL SEVİYOR!

İbo Show'da oryantal dans gösterileriyle bilinen Didem Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrar evlenmek istediği yönündeki haberleri duyunca sert bir eleştiri yaptı: "Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilirim. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış" şeklinde ifadelere yer verdi...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Cimkur 2 hafta önce Şikayet Et
    Neden utansın? Hırsızlıkmı yapıyor namussuzluk mu? Yaş farkı sizi neden ilgilendiriyor aldığı karının anası babası var iradesi var bedende onun . Hayatıda kurtuluyor madden. Sizi rahatsız eden Benimse tasvip etmediğim birşey ama ben etmiyorum alem ediyor . Boşverin LBGT sapkınlığınfan iyidir
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 3 hafta önce Şikayet Et
    paran varsa yaş sorunu yok
    Cevapla
  • Realist 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulan insan hiç mi düzelmez bunca yaşadıklarından sonra... Can çıkar huy çıkmaz
    Cevapla
  • Kay 3 hafta önce Şikayet Et
    La oğlum utan ben utanıyorum bir Urfalı olarak
    Cevapla
  • gurbetçi 3 hafta önce Şikayet Et
    Holyvood dada ünlüler gençlerle evkenebiliyor, ünlü olunca gençler yaşa bakmıyor
    Cevapla
  • Dağlar kızı 3 hafta önce Şikayet Et
    Burası Türkiye holyvod değil edep yahu
    Cevapla
  • Dobraci hakki 3 hafta önce Şikayet Et
    Gözel abim marifet evlenmek değil devam ettirmek birde gôzün dışarda olmaması demek yoksa evlenmenin ne önemi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!