Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun saplantılı takipçisiyle başı dertte. Tehdit ve hakaret dolu mesajlara daha fazla dayanamayan Uraz Kaygılaroğlu, soluğu mahkemede aldı. İşte, ünlü oyuncunun aldığı tehdit mesajları!

Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...
Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...
GİRİŞ 17.03.2024 10:45 GÜNCELLEME 17.03.2024 10:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uraz Kaygılaroğlu'na sosyal medya hesabından hakaret ve tehdit dolu mesajlar yollayan kadın takipçisi, sınırları zorladı. Yurt dışında ikamet eden Derya Ö, saplantılı bir şekilde Uraz Kaygılaroğlu'nun özel hayatını hedef aldı. İşte, Uraz Kaygılaroğlu'nun soluğu mahkemede aldığı korkunç olay!

Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: 'Zor olmadı karar vermek...'Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: "Zor olmadı karar vermek..."

Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!

"HER GÜN ÖLMENİ İSTİYORUM!"

Derya Ö. bir değil birden fazla nefret söylemi içeren mesajla ünlü oyuncuyu tehdit etmeye devam ediyor. "Her gün ölmeni, cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Allah belanı versin. Hayatında hiçbir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun" şeklinde birçok mesajla Uraz Kaygılaroğlu'nun hayatını dar ediyor. 

İddiaya göre Uraz Kaygılaroğlu'nun yurt dışında ikamet eden takipçisi Derya Ö.(40), Kaygılaroğlu'na kafayı taktı. Derya Ö. tarafından tehdit ve hakaret dolu mesajlar alan ünlü oyuncu, daha fazla dayanamadı. Soluğu savcılıkta alan Kaygılaroğlu, takipçisiyle davalık oldu.

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

"CİNSEL HASTALIK KAPMANI DİLİYORUM"

Almanya'da yaşayan Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'na musallat oldu. Ünlü oyuncuyu yakın takibe alan kadın, 5 Haziran 2023 günü Kaygılaroğlu'na sosyal medya hesabından nefret dolu bir destan yolladı.

"Cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Ölmeni diliyorum her gün. Senin psikopat olduğunu herkese söylüyorum. Beni yok etmeye çalıştın, benden intikam aldın. Yaptığında bir b*k olsa, ne biçim adamsın sen" ifadelerini gören ünlü oyuncu ne olduğunu anlayamadı.

Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…

HAFTADA BİR ÇOCUĞUNU GÖRÜYORSUN!

Nefret söylemleri sınırlı kalmayan Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'nu babalığından da vurmuştu.

"Haftada bir çocuğunu görüp reklam yapıyorsun, insanlar seni iyi baba zannediyor. Hayvanlar bile senin gibi değil. Paran var diye her şeyi yapabileceğini zannediyorsun, Türkiye'nin pisliğisin, yurt dışında sana kimse bakmaz. Bana travmalar yaşattığını farkında mısın? Allah belanı versin. Hayatında hiç bir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun" şeklindeki mesajlarıyla giderek çirkinleşti.

DAHA FAZLA DAYANAMADI!

Aldığı nefret söylemi içeren tehdit dolu mesajlar karşısında ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, daha fazla beklemeyip soluğu savcılıkta aldı. Uraz Kaygılaroğlu'nun şikayeti sonrası başlatılan soruşturmada tanık olarak Atalay Ş. gösterildi.

Tanık Atalay Ş. ifadesinde Kaygılaroğlu'nun şüpheli Derya Ö.'den mesajlar aldığını belirterek "Sen görürsün, sana hayatı dar edeceğim" şeklindeki söylemlerin ünlü oyuncuyu oldukça korkuttuğunu ileri sürdü.

YAKALAMA EMRİ ÇIKARILDI!

Şüpheli Derya Ö. yapılan tüm suçlamalara rağmen ifade vermeye gelmedi. Bunun üzerine şüpheli kadın hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Açılan davada savcılık, Uraz Kaygılaroğlu'nun dosyasındaki iddiaları destekler nitelikteki mesaj tutanakları dolayısıyla şüpheli Derya Ö.'nün "Zincirleme suç saikiyle hakaret" suçundan 3 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • ketenpere 1 ay önce Şikayet Et
    Demek ki şiddet sadece kadına olmuyormuş, erkeğe de şiddet olabiliyormuş !!! Gelin biz bunu İnsana Şiddet diye tanımlayalım artık ?
    Cevapla
  • Şeyma 1 ay önce Şikayet Et
    Şizofreni vakasına benziyor. Kadın durup dururken sarmış. Şayet bir geçmişi olsa illaki piyasaya çıkardı.
    Cevapla
  • her sey moda degil 1 ay önce Şikayet Et
    bence söylediklerinin cogunlugu dogru ,tabi bunlarinda canlari kiymetli
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Sebep peki? Kızın canını yakmıştır belki...
    Cevapla
  • kadir 1 ay önce Şikayet Et
    anlamıyomusun piskolojik bir vaka saplantılı biri ve ulaşamıyacağı için bunları yapıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı