Midyeci Ahmet dünyaevine girdi: "10 gün bedava yemek"
Evlilik ilanıyla uzun süre gündemde kalan Midyeci Ahmet, eşiyle nikah masasına oturdu. Gelinle restoranına giden işletmecinin, daha önce duyurduğu 10 günlük ücretsiz yemek kampanyası merak konusu oldu.
Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan işletmeci Midyeci Ahmet, geçtiğimiz aylarda ilan ettiği evlilik kriterlerine uygun kişiyle hayatını birleştirdi.
Eylül ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından dünyaevine giren işletmeci, eşiyle birlikte Akaretler şubesinde görüntülendi.
Eşinin gelinlikle şubeye gelmesi dikkat çekerken, bu görüntüler dijital mecralarda yoğun etkileşim aldı.

10 GÜN 10 GECE BEDAVA VAADİ
Ünlü işletmecinin evlilik sürecinde takipçilerine verdiği söz, kampanyanın akıbetini merak edenleri harekete geçirdi.
İşletmeci, evlilik ilanını paylaştığı dönemde, “Bu video sayesinde hayırlı bir imza atılırsa 10 gün 10 gece boyunca Akaretler şubemizde her şey ücretsiz olacaktır” ifadelerini kullanmıştı. Şimdi gözler, işletmenin resmi kanallarından yapılacak duyuruya çevrilmiş durumda.
EVLİLİK KRİTERLERİNİ AÇIKLAMIŞTI
Evlilik ilanı sürecinde Akrep, Koç, Yay veya Terazi burçlarına öncelik verdiğini belirten işletmeci, adaydan ayrıca hayvan ve köy hayatı sevgisi beklemişti.
Kendi şubesinde eşiyle birlikte objektiflere yansıyan işletmecinin, bu özel günle birlikte ticari kampanyasını uygulayıp uygulamayacağı, işletme yönetimi ve takipçiler arasında günün ana gündem maddesi haline geldi.
-
Aslan 2 saat önce Şikayet EtYapar.sira sira alir. Belli bir yemrk secer zor is degilBeğen
-
TÜRKİYE SEVDALISI 2 saat önce Şikayet Etadamcağızın bir ağzından çıkmış. sevinçten bir anda söylemiş. yeterse yeter yetmezse yapacak bişey yok. Tamamda 50 kişi bir günde gelebilir her günde 2500 kişi gelinmezki. birde 10 gün. 10 gece yedi sülaleniznenmi geleceksiniz? ne? sınırsız hizmetmi var. isteyen istediği kadar kişiyle gelebiliyormu? yeme beleşmi. yav ben niye duymadım bu işi.Beğen
-
Mustafa 2 saat önce Şikayet EtMüslümanlığı doğru anlamaya çalışmalısın. Peygamber efendimiz bir eve misafir oldular evin hanımı çocuğunu gel sana bir şey vereceğim diye çağırdı. Efendimiz o hanıma sordu, peki verdin mi diye? Evet Allah'ın resulu hurma verdim dedi. Yani dinizmide, şaka, espri vs. olmaz. Böyle basite indirgemeyin. Bu arada sattığı ürün midye caiz demeyin daha temiz rızıkları yiyelim inşallah.Beğen Toplam 1 beğeni