Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: "Zor olmadı karar vermek..."

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yakalanan ünlü oyuncu Selma Ergeç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şimdilerde İnci Taneleri dizisi ile sevenleriyle buluşan Ergeç, Yılmaz Erdoğan hakkında yorumda bulundu...

Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: "Zor olmadı karar vermek..."
Selma Ergeç o dizi hakkında konuştu: "Zor olmadı karar vermek..."
GİRİŞ 02.03.2024 21:47 GÜNCELLEME 02.03.2024 21:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan İnci Taneleri dizisi sosyal medyada oldukça çok konuşulmuştu. Dizideki Piraye rolünü üstlenen Selma Ergeç ise bulunduğu proje hakkında açıklama yaptı. İşte, Selma Ergeç'in o açıklaması!

Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!

Şarkıcı Pınar Soykan tüm mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı!Şarkıcı Pınar Soykan tüm mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı!

OKUYUNCA ZOR OLMADI!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde pek çok tanıdık yüzler yer alıyor. Bunlardan biri de Selma Ergeç. Rolün kendisine nasıl geldiğini ve kabul ettiğini anlatan Ergeç şu cümleleri kullandı: “Her şey yolunda. Dizimiz çok güzel gidiyor. Yılmaz Bey şahane bir senaryo yazmış. Okuyunca çok da zor olmadı karar vermek” dedi.

Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!

Ahmet Mümtaz Taylan'dan sette ilk poz! Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah'ı...Ahmet Mümtaz Taylan'dan sette ilk poz! Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah'ı...

BENİM UZMANLIK ALANIMA GİRMİYOR!

Dizideki diğer başrollerden olan Dilber karakterini ise Hazar Ergüçlü canlandırıyor. Muhabirler Selma Ergeç'i yakalamışken meslektaşı Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakteri hakkında da soru yönelttiler. Selma Ergeç "Dilber" karakteri hakkında ise şu ifadelere yer verdi:

“Beklemiyordum. Ama o kısım benim uzmanlık alanıma girmiyor. Hazar çok güzel bir performans sergiledi. Çok hak edilmiş bir başarı bence. Herkesin beğenmesi çok güzel.” 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Eda rümeysa 2 ay önce Şikayet Et
    O galarici mafyanın telefon ile konuştuğu gizemli kız azemin kızı gibi duruyor. Yoksa o doktor kızım kızı vallahi meraktan cıldırıyorum Yılmaz bey dizi piyasasını sallamış bu dizi ile
    Cevapla
  • Sarmalı 2 ay önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş dizide azem karekterinin gidip yerine Mükremin abi gelirse yine film tadında dizi bölümlerini izleriz
    Cevapla
  • Karasevda 2 ay önce Şikayet Et
    Dizi heyecanlı gidiyor merak ettiğim kızı nı bulabilecekmi bakalım oyuncular kaliteli olunca dizi izlemeside muhreşem
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    rezillikler dizilerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den yeni Refah duyurusu! Çok sayıda şehit var! Hamas ve İslami Cihad'dan açıklama
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz