Ahmet Mümtaz Taylan'dan sette ilk poz! Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah'ı...

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kızılcık Şerbeti'nden son yapılan açıklamaya göre yeni Abdullah Ünal'ı, Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı. İşte, dizi setinden ilk poz!

Ahmet Mümtaz Taylan'dan sette ilk poz! Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah'ı...
Ahmet Mümtaz Taylan'dan sette ilk poz! Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah'ı...
GİRİŞ 29.02.2024 19:58 GÜNCELLEME 29.02.2024 20:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal rolünü canlandıran Settar Tanrıöğen'in ani rahatsızlanması sonucu dizide bir süre Abdullah karakterine ara verilmişti. Kızılcık Şerbeti dizisinde de Abdullah karakterinin hasta olduğu işlenen sahnelerden sonra Settar Tanrıöğen'in normal hayatta da tam iyileşemediği öğrenildi. Zorunlu oyuncu değişikliğine gidilen dizide yeni Abdullah rolü için Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaşılmıştı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah Ünal'ından ilk poz!

Takılarının fiyatı dudak uçuklattı! Petek Dinçöz'den iddialı laflar...Takılarının fiyatı dudak uçuklattı! Petek Dinçöz'den iddialı laflar...

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN YENİ ABDULLAH BEYİ!

Uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen Ahmet Mümtaz Taylan, Settar Tanrıöğen'den devraldığı Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah Ünal'ı rolü için sette kolları sıvadı.

Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...

Tedavisi halen devam eden Settar Tanrıöğen, bir sezonu aşkın bir süredir Abdullah Ünal karakterini oynuyordu. Ancak hastaneden çıkamayan ünlü oyuncu bu rolü Ahmet Mümtaz Taylan'a teslim etti. İşte, Ahmet Mümtaz Taylan'dan ilk poz!

Dizinin yeni Abdullah Bey'i olan Ahmet Mümtaz Taylan'dan Kızılcık Şerbeti setinden ilk fotoğraf karesi geldi!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • nasri 2 ay önce Şikayet Et
    Şunu haber yapmayın deyip duruyoruz yine birşey değişmiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    biri gitti FİTNE diğeriyle devam edecek
    Cevapla
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Şu dizi insanı çileden çıkarıyor. Kimin kiminle iş tutuğu belli değil.. yazıklar olsun kanla da diziye de senaryoyu yazana da oynayana da...diziyi kaldırmayana da...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopteri bulundu
Derbide Fenerbahçelileri çıldırtan karar!