Takılarının fiyatı dudak uçuklattı! Petek Dinçöz'den iddialı laflar...

Petek Dinçöz önceki akşam Kıbrıs-Girne’deki Rocks Hotel’de sahneye çıkmadan basın mensuplarıyla sohbet etti. Takılarından ve kendi sahne performansından bahseden ünlü sanatçı oldukça iddialı sözlere imza attı. "Tek başına sahneyi dolduran 3 kadından biriyim!"

Takılarının fiyatı dudak uçuklattı! Petek Dinçöz'den iddialı laflar...
Takılarının fiyatı dudak uçuklattı! Petek Dinçöz'den iddialı laflar...
GİRİŞ 25.02.2024 15:37 GÜNCELLEME 25.02.2024 15:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rocks Hotel'de sahnesine çıkmadan önce kameralara yakalanan Petek Dinçöz; "Çok heyecanlıyım. Çünkü yıllar önce burada güzellik yarışmasında derece almıştım ve o benim mesleki hayatımın başlangıcı oldu” dedi. Göz dolduran mücevherleriyle dikkat çeken şarkıcı, takılarının dudak uçuklatan o maliyetini espri karışık ilan etti!

Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!

Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...

150 BİN DOLAR'LIK MÜCEVHER!

Sahneye çıkarken üzerinde taşıdığı takılar hakkında açıklama yapan Petek Dinçöz; “Değeri 150 bin dolar (4.7 milyon TL). İlk defa böyle pahalı bir mücevherat taşıyorum. Konser alanında elektrikler kesilirse ve beni kaçırırlarsa, artık nerede bulursunuz bilemiyorum.” ifadelerine yer verdi!

Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!

TEK BAŞINA SAHNEYİ DOLDURUYORUM!

Sahne performanslarına dans şovlarıyla birlikte renk katan Petek Dinçöz, bu konuda meslektaşlarını eleştirerek kendi ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu;

“10 kişilik ekiple ritim tutuyorlar. Saygı duyuyorum, fakat tek başına sahneyi dolduran üç kadından biriyim. Bunlardan biri Ajda Pekkan’dır, ikincisi benim. Mütevazı olamayacağım. Üçüncüsünü de düşünüyorum ama bulamadım.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Diloşcukmeleği 1 hafta önce Şikayet Et
    Küçükken petek dinçözün hayranıydım hatta bir klibi vardı onu taklit ettim yağmur yerine başımdan aşağı su dökmüşlerdi kral tvde çıksın diye beklerdim allaha şükür Nez vardı bir zamanlar 21 yıl olmuş bana daha dün gibi geldi sanki hatta Aşkımız buraya kadar da o zaman çıkmıştı Yıldız tilbenin efsane şarkılarıda hepsininde hastasıydım kim çok tutuluyorsa ben onu dinlerdim Şahinburgazdaydı
    Cevapla
  • Yeşim Serengil 2 ay önce Şikayet Et
    Of 150 bin dolar ha paraya bak acaba hangi minnoş sevgilisi aldı darısı başımıza
    Cevapla
  • Bir erkek 2 ay önce Şikayet Et
    Ben alabilirim....
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 ay önce Şikayet Et
    Ya git bee..igrencsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!