Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!

Survivor'da yarışmacı olduğu dönemde davalık olan oyuncu Barış Murat Yağcı, görülen duruşmanın ardından harekete geçti. Mahkemenin verdiği karara göre Barış Murat Yağcı suçlu bulundu...

Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!
Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın mahkeme kararı belli oldu!
GİRİŞ 02.03.2024 20:08 GÜNCELLEME 02.03.2024 20:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Davalık olduğu dönemde sosyal medya danışmanlığı için Sedat Aydın adındaki kişiyle anlaşan Barış Murat Yağcı, ücret ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verilmişti. Görülen duruşmanın ardından; Barış Murat Yağcı'dan ücretini alamadığını söyleyen Aydın haklı bulundu.

Ünlü şarkıcı Yalın'dan şok açıklama! 'Konserlerim artık....'Ünlü şarkıcı Yalın'dan şok açıklama! "Konserlerim artık...."

Prenses Kate komada mı? Kesington Sarayı'ndan açıklama geldi!Prenses Kate komada mı? Kesington Sarayı'ndan açıklama geldi!

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI!

2020 ve 2022 yıllarında Survivor'da mücadele etmiş ve aynı dönemde sosyal medya danışmanlığı için Sedat Aydın'ı işe alan Barış Murat Yağcı, para cezasına çarptırıldı.

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

Mahkeme, Barış Murat Yağcı'nın 800 bin TL ve üç yıllık yasal faiz (Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) ödemesinde karar kıldı.

"EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ÖDEMEDİ"

Barış Murat Yağcı'ya danışmanlık hizmeti veren Aydın, "Yarışmada finale kadar kaldı, ikinci oldu. 450 bin lira ödülün sahibi oldu ama işler bu noktadan sonra değişti" ifadelerini kullandı. Oyuncuya ücretini alabilmek için sunduğu tekliflerden bahseden Aydın, "300 bin TL ödeme yapmasını söyledim ya da sana reklam bağlantıları yapayım iki sene boyunca ortaklığımızı sürdürelim dedim. Bana tamam cevabını verdi sonrasında benimle hiç görüşmedi ama gidip başka yerle anlaştı. Benim hizmetlerim karşılığındaki bedeli de hiç ödemedi." ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • yok 1 ay önce Şikayet Et
    iyi olmuş
    Cevapla
  • hknslh 1 ay önce Şikayet Et
    nasıl bir danışmanlık veriyorsun sen öyle? bu rakamlar nedir böyle?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'