Ünlü şarkıcı Yalın'dan şok açıklama! "Konserlerim artık...."

Yılların sevilen sanatçısı Yalın, geçtiğimiz akşam konserde sevenleri ile buluştu. Konser verdiği esnada ise dinleyenlerinin arasında bir sürpriz yaşandı. İşte, Yalın'ın konserinde yaşanan o anlar!

Ünlü şarkıcı Yalın'dan şok açıklama! "Konserlerim artık...."
Ünlü şarkıcı Yalın'dan şok açıklama! "Konserlerim artık...."
GİRİŞ 02.03.2024 18:46 GÜNCELLEME 02.03.2024 18:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını sevenleri ile kendi konserinde kutlayan Yalın, dillere pelesenk olmuş birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. 'Meleklerin Sözü Var' şarkısını seslendirdiği esnada seyircileri arasında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Şarkıcı Pınar Soykan tüm mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı!Şarkıcı Pınar Soykan tüm mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı!

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

KONSER DEĞİL EVLENDİRME DAİRESİ!

Yalın'ın, sevilen albümünden "Meleklerin Sözü Var" parçasını seslendirdiği esnada bir dinleyici sevgilisine evlenme teklifi etti.

Parçayı bitirdikten sonra çiçeği burnunda çifti kutlayan Yalın, "Evlenme teklifi edilmiş, kabul edilmiş. Gerçekten benim konserlerim evlenme dairesine döndü. Ben de olsam yerinizde böyle bir şeyi deneyebilirdim. Kızı Yalın konserine getirmişsin, reddedemeyeceği yerde kıstırmışsın" diyerek izleyicileri güldürdü. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • minik icardi 1 ay önce Şikayet Et
    Yalıncım oldu mu şimdi açıklamaların değil şarkıların önemli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, dünyada Yahudi avına mı dönüşüyor?
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!