Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!

Kariyerinin zirvesindeyken radikal bir karar alan güzel oyuncu Gamze Özçelik, şöhretten uzaklaşıp maneviyata yönelmişti. Uzun yıllar boyunca ekranlarda parlayan isim, şimdilerdeyse yaptığı iyiliklerle gönüllerde taht kuruyor.

Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!
Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!
GİRİŞ 20.03.2024 18:52 GÜNCELLEME 20.03.2024 18:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Gamze Özçelik'in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, dünya genelinde birçok ülkede ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Fitre, zekat, fidye dağıtımından iftara, erzak yardımına kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren dernek, Ramazan Ayı’nda da yardımlarını sürdürüyor. İşte, Gamze Özçelik’in Ramazan Ayı’nda gönülleri fetheden o yardımı!

Ünlü sanatçı sevenlerini korkuttu! Sezen Aksu'nun bilinmeyen hastalığı...Ünlü sanatçı sevenlerini korkuttu! Sezen Aksu'nun bilinmeyen hastalığı...

Ünlü oyuncunun kardeşini görenler şoke oldu! Kardeşi de kendisi gibi oyuncu!Ünlü oyuncunun kardeşini görenler şoke oldu! Kardeşi de kendisi gibi oyuncu!

ALLAH RIZASINA ÖNCELİK VERİYOR!

Gamze Özçelik, sosyal medya hesapları aracılığıyla yardım faaliyetlerini duyuruyor ve umudu yansıtan içten paylaşımlarla gönülleri ısıtıyor. Ramazan ayının ilk 10 gününde Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte; Gazze'de, Burkina Faso'nun Vagadugu şehrinde, Filipinler'in Marawi şehrinde, Endonezya'nın Açe bölgesinde, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif bölgesi Faryabi mülteci kampında, Somali'de, Hindistan'da, Nijer'in Tillaberi, Dosso, Niamey şehirlerinde yardıma muhtaçların yanında oldu.

Ünlü manken kolunda servetle geziyor! Saati dudak uçuklattı!Ünlü manken kolunda servetle geziyor! Saati dudak uçuklattı!

İftardan, erzak ve fidye dağıtımına, hatta hurma dağıtımına kadar pek çok yardımda bulunan Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği ile ihtiyaç sahiplerini Ramazan Ayı’nda da unutmuyor.

Umuda Koşanlar Derneği'nin başkanı olarak görev yapan Gamze Özçelik, hayatına yön veren yeni manevi kapıları keşfetmeyi ve öğrenmeyi seviyor. Ancak öncelik verdiği ilkesini Allah'ın rızasına uygunluk olarak belirleyen Özçelik, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinden büyük takdir alıyor.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Kahraman Şehirli 2 hafta önce Şikayet Et
    Aslında kariyerinin zirvesi bu yaptığı hayır işleridir. Neden kariyer deyince dünya işleri anlaşılsın ki
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah helal olsun Allah razı olsun Rabbim kabul buyursun
    Cevapla
  • Erol 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sayıları ni arttırsın
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Hakkını helal et hakkında yanliş düsünmüsüz Zamanın da Allah yolunu şaşırtmasın her daim yardım etsin yaptığın bütün iyilikler kabul olsun inşallah
    Cevapla
  • Serbay tekin 1 ay önce Şikayet Et
    Seni yalnis tanımisim hakkını helal et Allah razı olsun senden rabbim hayirlarini kabul etsin inşallah amin
    Cevapla
  • Hasan Öztürk 1 ay önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti