Ünlü oyuncunun kardeşini görenler şoke oldu! Kardeşi de kendisi gibi oyuncu!

Şimdilerde Bahar dizisinin başrolünü üstlenen Demet Evgar'ın kardeşini görenler inanamadı. Yiğit Evgar da ablası gibi oyuncu çıktı. Güzel bir çıkış yakalayan Bahar dizisiyle adından söz ettirmeye devam eden Demet Evgar'ın kardeşi kimdir?

Ünlü oyuncunun kardeşini görenler şoke oldu! Kardeşi de kendisi gibi oyuncu!
Ünlü oyuncunun kardeşini görenler şoke oldu! Kardeşi de kendisi gibi oyuncu!
GİRİŞ 19.03.2024 18:38 GÜNCELLEME 19.03.2024 18:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada da sıkça gündem olan Demet Evgar'ın, kendisi gibi erkek kardeşinin de oyuncu olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik Yiğit Evgar ablası ile aynı projede de rol almış. İşte, Demet Evgar'ın kardeşi Yiğit Evgar!

Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...

ABLASININ İZİNDEN GİDİYOR!

Demet Evgar'ın kardeşi Yiğit Evgar ablası ile beraber 'Gençlik Başımda Duman' projesinde yer almıştı. Kavak Yelleri dizisinde de Umut adlı karakteri oynayan Yiğit Evgar, üniversite eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde tamamlamıştır.

Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...

Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…

Sadece oyunculuk değil yönetmenlik gibi görevleri de üstlenen Yiğit Evgar, Balık Kraker adlı kendine ait kısa filminin başrolünde ablası Demet Evgar'ı oynatmıştı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ayhan kucukoglu 1 ay önce Şikayet Et
    Acayip sok oldum,uyandigimda ,zeynep kamil hastahanesinde gozumu actim,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!