Aziz Yıldırım: 18 yıldır askeri ihaleye girmedim

VKGB üyelerinin konuşmalarında ismi geçen Aziz Yıldırım18 yıldır askeri ihalelere girmediğini belirterek “Benim ismimi karıştırmaya çalışıyorlar” dedi

Aziz Yıldırım: 18 yıldır askeri ihaleye girmedim
Aziz Yıldırım: 18 yıldır askeri ihaleye girmedim
GİRİŞ 31.07.2007 08:03 GÜNCELLEME 31.07.2007 08:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış
Abdulkadir Selvi'nin haberi

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Vatansever Güç Birliği Hareketi (VGBH) mensuplarının, “O ihaleyi Aziz'den alalım” şeklindeki konuşmalarına tepki gösterdi.
Yurt çapında çeitli illerde düzenlenen “Girdap Operasyonu” sonucunda tutuklanan VGBH'nin önde gelen isimlerinden silah tüccarı Halit Bozdağ ile Milli Savunma Bakanlığı'nda çalıştığını belirten ve askeri ihalelere fesat karıştırma ididasıyla tutuklanan Salih Zeki Balaban arasında geçen konuşmada ismi geçen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yeni Şafak'a önemli açıklamalarda bulundu.

ASKERİ İHALELERE 18 YILDIR GİRMİYORUM

18 yıldır askeri ihalelere girmediğini ifade eden Yıldırım şunları söyledi: “Benim ismimi karıştırmaya çalışıyorlar. Bunlar tanımadığım ve bilmediğim insanlar. Ben 18 yıldır ihale almıyorum. Almadığım işten dolayı benim adımı karıştırmaya çalışıyorlar.”

Yıldırım, “Sizin bir girişiminiz olacak mı?” şeklindeki soruya ise, “Benim bir girişimim olmayacak. Devletin araştırması lazım.

Devlet gerekli görürse araştırır, çıkarır” diye karşılık verdi.

(Yeni Şafak)

YORUMLAR 10
  • salih_turgut 16 yıl önce Şikayet Et
    inanıyorum ona. aziz yıldırıma inanıyorum çünkü kendisi askere bile gitmedi
    Cevapla
  • emre sertac yelden 16 yıl önce Şikayet Et
    tüyü bitmemiş cinconlar!!!. 6s li arkadaşlar lösemili çocuklar vakfının arazisini elinden alıp da burada hak-hukuk falan demeyin komik durumlara düşüyosunuz gerçekten.aziz yldırıma neden sinir olduğunuzu biz çok iyi biliyoruz merak etmeyin.biz de yıllardır her maç rezil olsak ve bu başkanınız sayesinde olsa biz de sizin başkana sinir olurduk ama adam allahlık zaten ve bizim de başkan görmek istediğimiz bir insan her zaman 6s nin başında..ve unutmayın eziklik biz uefa kupası aldıydık demekle örtülmez sadece sıvanmaya çalışılır:)
    Cevapla
  • Hayrettin Diri 16 yıl önce Şikayet Et
    tilkitepe. önce seyrantepe pardon tilkitepe de dönen tilkilikleri konuşun yetim ve kimsesizlerin hakını kim yiyiyor belidir öznoşa yedirmezler
    Cevapla
  • isa aksu 16 yıl önce Şikayet Et
    Adı Üstünde ihale!. Ne var bunda bu kadar büyütülecek. Adam Fb ile başarısız olduğu günlerde zamanını tesis yapmakla, stad yapmakla ve altyapıyı kurmakla geçirirken iyi adamdı. Nezaman bu yatırımın meyvelerini toplamay başladı, ozaman antipatik oldu. Bizim milletimizin böyle kıskanç olup, başarılı insanları aşağı çekme çabalarını anlamak çok zor. İhaleye girersin, en çok verirsin, kazanırsın, ne var ki bunda. Kısacası zihniyet yanlışlığına sahip bir kesim var ki, bu ülkenin onlardan kurtulması lazım..
    Cevapla
  • Mehmet Ali Gezici 16 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik. Sen ne zaman doğru bişey söyledin ki. Hani 2007 de Avrupa da kupa alacaktınız. Gerçi daha bir kaç ay var. Forma satmayla bu kadar para bulunmaz. Yolunuzu bulmuşsunuz bari ses etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle