Galatasaray'ın seyirci hasreti bitiyor

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de bu sezon seyircisi önünde ilk maçını yarın Gençlerbirliği ile yapacak.

Galatasaray'ın seyirci hasreti bitiyor
Galatasaray'ın seyirci hasreti bitiyor
GİRİŞ 10.11.2007 11:58 GÜNCELLEME 10.11.2007 11:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile geçen sezon yaptığı olaylı lig derbisi sonrası Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 5 maç seyircisiz oynama cezası verilen sarı-kırmızılı ekip, 4 galibiyet, 1 beraberlikle kapattığı cezalı karşılaşmaların ardından yarın seyircisi önünde bu sezonun ilk lig müsabakasını oynayacak.


 Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Aytekin Durmaz yönetecek.


Son lig maçında deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan, hafta içinde de UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu ikinci maçında İsveç temsilcisi Helsingborg'a kendi evinde 3-2 yenilerek düş kırıklığı yaratan Galatasaray'da, sakatlıkları süren Ayhan, Okan ve Özgürcan yarınki maçta da forma giyemeyecek. Turkcell Süper Lig'de 11. haftayı Galatasaray 25 puan ve gol averajıyla lider kapatırken, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Bülent Korkmaz'ı göreve getiren Gençlerbirliği ise 9 puanla 16. sırada yer alıyor.


(aa)

YORUMLAR 7
  • Muhittin Haközü 16 yıl önce Şikayet Et
    tam zamanı şimdi. aslanların aslanı şimdi birbirine kenetlenmenin tam zamanı..
    Cevapla
  • kaanbozkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    hakan ünsal\'a yapılanlardan sonra.... hakan ünsala yapılanlardan sonra takım yönetiminin ve zihniyetinin ne olduğu açıkca belli oldu. bu renklere gönül vermiş olabiliriz ama inançlarımızla oynatılmasına da izin vermeyiz. maça gidip sizlere artık para kazandırmak istemiyoruz.eğer o kadar cesaretiniz varsa yahudi veya hristiyan olan futbolculara yasaklar koyunsana . yapamassınız. şeref tribününde oturupta viskilerinizi yudumlayıp maçınızı izliyebilirsiniz bundan sonra. bizden bu kadar
    Cevapla
  • cihat erdem 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne İçin Gideceğiz Stada . Bir Galatasaylı olarak Artık Tv de bile seyretmekte zevk almıyoruz statta ne işimiz var hep fiyasko yaşıyoruz ne içeride ne dışarıda adam gibi çıkıp futbol oynamıyor takım
    Cevapla
  • kadir kara 16 yıl önce Şikayet Et
    şişştt editör napıyon daha yaa. abi kalkamadın mı kalktıysan gayluleye mi yattın anlamadım ki..ülen mundar olacak yorum sonra yayınladık ama diye caka sat sessizce..var ya bu yorumu hemen yayınlarsınız ama diğerleri bekler bi ton..
    Cevapla
  • cesur BÖBREK 16 yıl önce Şikayet Et
    NE İŞE YARAYACAKSA. Taraftar Görevini Yapıyor. Peki Futbolcular ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle