Galaxy'e gel Hakan

Morali iyice bozulan Hakan Şükür’e Hollandalı eski dostu Gullit’ten ilginç bir telefon geldi. Beckham’ın takımı Galaxy’nin yeni teknik direktörü Gullit’in, Hakan’ı arayıp, Amerika’ya gelmesini istediği öğrenildi.

Galaxy'e gel Hakan
Galaxy'e gel Hakan
GİRİŞ 16.11.2007 06:39 GÜNCELLEME 16.11.2007 06:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Bahadır Çokişler'in haberi

Katar ve Dubai’den de teklifler alan Hakan’ın, Galaxy ile görüşmeler yapmak için önümüzdeki hafta Amerikan takımının yöneticilerini İstanbul’a davet ettiği öğrenildi. Jübileyi kesinlikle düşünmeyen emektar oyuncu kararını bu görüşmeden sonra verecek.

PSİKOLOJİK BASKI

OCAK ayında Hakan’la yollarını ayırmak isteyen yönetimin yıldırma politikası uyguladığı öne sürüldü. Bir yöneticinin Hakan’a “Taraftarlar, son olayların sorumlusu olarak seni görüyor. Senin aleyhinde tezahürat yapacaklarını duydum. Engel olmaya çalışıyorum” dediği öğrenildi.


Hakan Şükür’ün bu konuşmayı yakın çevresiyle paylaştığı ve “Beni istemediklerini açıkça belli ediyorlar. Gitmem için zemin hazırlıyorlar. Psikolojik baskı yaparak takımdan ayrılmamı bekliyorlar” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Serkan: Futbolda yaşa bakılmaz

Galatasaray’da G.Birliği maçında ilk kez ilk 11’de forma giyen Serkan, ”Hakan ağabey, Ümit ağabey, Nonda olsun hepsi tecrübeli ve kaliteli oyuncular. Ama bu bir futboldur. Futbolda yaşa bakmazlar, genç olsun, tecrübeli oyuncular olsun. Hoca kime şans verirse, idmanlarda iyi performans gösterirse oynar” dedi.


Lotto ile 2010 yılına kadar sözleşme imzalayan Serkan, Alman Ümit Milli Takımı’nda oynadığını ancak gönlünün Türk Milli Takımı’nda olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR 23
  • mustafa 16 yıl önce Şikayet Et
    murat çelik!!!!!. terbiyesizliğin daniskası senin ki, \"şaban\" mübarek aylardan biridir, bazı kendini bilmezler bunu \"saflık\"la \"aptallık\"la anlamlandırarak günaha giriyor. kendine gel ben seni uyardım. Adam gibi yorum yapmak zor değil bi dene bence
    Cevapla
  • Ayhan USTA 16 yıl önce Şikayet Et
    . Fenerlileri anladık, BJK\'lıları da anladık ta GS\'liler de Hakan\'a bunu yapıyolarsa diyecek söz bulamıyorum!!!
    Cevapla
  • Ayhan USTA 16 yıl önce Şikayet Et
    . Bir Fenerli olarak tekrar şu yorumu yapmak durumundayım: Kurt kocayınca KÖPEKLERin maskarası olurmuş! Hayatında topa vurmamış insanların en büyük futbol otoritesi kesildiği, hayatında bir defa bile yapmadığı bişey hakkında iş lafa gelince mangalda kül bırakmayan insanlarla dolu bu güzelim ülkemde Nouma gibi ahlaksız olacaksın, biyerlerini sağa sola göstereceksin ki baştacı edilesin! Efendi olmak prim yapmıyomuş demek ki! Yazık ülkem insanının insana verdiği değerin kıstasına bak!
    Cevapla
  • süleyman çift 16 yıl önce Şikayet Et
    kayserili yusufa. kendine gel tarihine bak trabzon sporun yakaladığı başarıyı yakala on dan sonra besmele cekerek ağizına al trabzonun adın bre densiz
    Cevapla
  • bunyamin erdem 16 yıl önce Şikayet Et
    şu yaptığın yoruma bak. yazık adam o kadar sene emek vermiş türk futboluna sen ise torinolu şaban diyosun yerden yere vuruyosun adamı sıkıysı yüzüne söyle hakanın bunu ama sahada kesin fenerlisin yada beşiktaşlı sizin sahaya eşşek gerekir ki yaransın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle