Dünya yıldızına Kurtlar Vadisi cevabı olay oldu! 'Kimse bilmiyordu' dedikten sonra...

Televizyon dünyasının unutulmayacak işlerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nin senaristliğini üstlenen Bahadır Özdener yıllar sonra suskunluğunu bozdu.

Dünya yıldızına Kurtlar Vadisi cevabı olay oldu! 'Kimse bilmiyordu' dedikten sonra...
Dünya yıldızına Kurtlar Vadisi cevabı olay oldu! 'Kimse bilmiyordu' dedikten sonra...
GİRİŞ 06.05.2024 13:16 GÜNCELLEME 06.05.2024 13:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde davet edildiği programda Kurtlar Vadisi projesinde edindiği tecrübelerden bahsederken çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Sette kimsenin İngilizce bilgisinin olmadığını ve herkesin Türkçe konuştuğunu söylemesiyle izleyenleri şaşkına çevirmişti.

Kenan Sofuoğlu’nun evi şok etkisi oluşturdu! Bu kez işiyle değil eviyle gündeme geldiKenan Sofuoğlu’nun evi şok etkisi oluşturdu! Bu kez işiyle değil eviyle gündeme geldi

Hollywood yıldızının bu açıklamasının üzerine çok fazla bir zaman geçmeden Kurtlar Vadisi'nin senaristi Bahadır Özdener'den jet yanıt geldi. Uzun yıllar sonra suskunluğunu bozan Bahadır Özdener, Sharon Stone'nun dediklerine kayıtsız kalamadı. Dünyaca ünlü yıldızın bu açıklamasının gerçekliği yansıtmadığının altını çizen Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi yapım ekibinde yönetmen Serdar Akar haricinde herkesin İngilizce bilgisi olduğunu belirtti.

''NECATİ ŞAŞMAZ'IN İNGİLİZCESİ KUSURSUZDUR''

ABD'li oyuncunun açıklamasına anlam veremediğini vurgulayan Bahadır Özdener, Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi yönetmenimiz Serdar Akar’dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi’nin İngilizcesi de kusursuzdur çünkü uzun yıllar Amerika’da yaşadı. Sharon Stone’la o dönem uzun uzun sohbet ettik. Hatta senaryonun kalitesinden ve entelektüel seviyesinden bahsetti. Şahit gösterdiği Andy Garcia da daha sonra İstanbul’a gelip, tekrar Kurtlar Vadisi'nde oynadı. Şimdi neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum. şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    kökü yahudidir bu kadar basit kendi gibi o paraları onlara değilde bir vatan evladına harcasaydınız daha isabetli olurdu malesef çoğunuz parayı burda kazanıp islam düşmanlarına harcamaktasınız hesap sizin cevap sizin hüküm ALLAH ın
    Cevapla
  • Sait özdemir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence işbulamayınca parasız kaldı gündem olmaya çalışıyor
    Cevapla
  • Akrep kral 1 hafta önce Şikayet Et
    Kendisi türkçe bilmeyince suç değil millet ingilizce bilmeyincemi suç kendisi türkçe öğrenseydi
    Cevapla
  • Anlayana 1 hafta önce Şikayet Et
    Yönetmen ingilizce bilmiyor yani, yönetmen ?
    Cevapla
  • olmuyor mu 1 hafta önce Şikayet Et
    mecbur mu? olmazsa olmuyor mu?
    Cevapla
  • Şenol 1 hafta önce Şikayet Et
    Çokmu önemli
    Cevapla
  • Hakikat 1 hafta önce Şikayet Et
    Tek derdi Türkiye yi dünyaya küçük düşürmek ve üçüncü dünya ülkesi klasında göstermektir bilinçli yapılmış bir açıklamadır İsrail soysuzlarına yapılan tepkilere karşılık yapılan bir misillemedir anlamamak için ahmak olmak gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Lübnan'da SİHA ile suikast: Komutan Şerahbil Ali es-Seyyid şehit oldu
Diri diri gömülen adamdan 4 gün sonra gelen mucize çığlık