Carlos yazık değil mi Raimundo'ya?

Ferbahçe'nin süper solağı Roberto Carlos'un herkesin beğendiği reklam filminin arkasındaki gizli kahramanı merak ettiniz mi hiç? İşte Carlos'un Fransız dublörü Raimundo:

Carlos yazık değil mi Raimundo'ya?
Carlos yazık değil mi Raimundo'ya?
GİRİŞ 16.11.2007 13:10 GÜNCELLEME 16.11.2007 13:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış
Ersin Çelik'in haberi...

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferi kadar bir bankanın reklam filminde gösterdiği performans da çok konuşuldu.

Süper solak Carlos'un, Türkiye'de gördüğü ilgi ve gösterdiği sempatik tavırların birleşmesiyle oluşan sinerjiden yararlanan bankanın reklamında canlandırdığı ofisboy karakteri taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu.

Dünyanın en hızlı kanat oyuncularının başında gelen Roberto Carlos'un, dünyanın 'en hızlı ofisboyu' ünvanını almasının arkasındaki güçü merak ettiniz mi peki? Banka şefinin 'emri-ricasıyla' son sürat bankaya koşan ve yolundaki engelleri, topu rakibin sağından atıp solunda geçer gibi aşan Carlos'un reklam filmindeki üstün başarısının bir numaralı kahramanı, dünyanın sayılı dublörlerinden Raimundo Mundinho.

BİR FRANSIZ

Reklam filmindeki, Carlos diye zannetiğimiz ve hiç de anlamadığımız, belediye otobüsünün üstünden atlayan, camın altından çift dalarak geçen Raimundo Mundinho, Fransız vatandaşı. 26 yaşında. Kahverengi gözleri, 175 cm boyu ve 75 kiloluk cüssesiyle Carlos'dan ayırt edilemeyen bu dublör, atraksyon filmlerin değişmez ilk onbirinde her zaman.









17 yaşındayken ekstrem sporuyla ilgilenen aynı zamanda caz eğitimi alan ve atletizmle de ilgilenen Raimundo, Ekonomi ve Finans bölümü mezunu. 1998 yılına kadar mesleğini bir bankada sürdüren Raimundo kurduğu parkur grubundan sonra finans sektöründen ayrılır. On parmağında on marifet olan Fransız 'ekonomist-atletin' dublörlüğe başlamasıyla da hayatı değişir. Zamanla bu işde sivrilen ve aranan dublör olan Raimundo, Morgan Freeman, David Beckham, Jackie Chan gibi ünlüleri de canlandırmış

DUBLÖR RAİMUNDO'NUN SÜPER FOTOLARI

Taraf gazetesinin haberine göre, sayısız film ve raklamlarda dünya starlarının dublörlüğünü yapan Raimundo'yu, en çok Roberto Carlos’u canlandırma teklifi heycanlandırmış. Bu yüzden de Fransa’dan Türkiye'ye uçan ilk uçağa atlayıp hemen gelmiş.

Ofisboy Carlos'un oynadığı reklam filminin kamera arkası:





YORUMLAR 5
  • Fatih Atilla 16 yıl önce Şikayet Et
    . hepimiz Raimundo falan değiliz adama bak ya.
    Cevapla
  • duran yurttas 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fakir Milletin ParasınaYazık Değil mi ?. Milyonlarca lira parayı, elin yabancısına veriyorsunuz. Bu fakir milletin, kıt kaynaklarını; yurt dışına savuruyorsunuz. Hiç hoş bir şey değil yaptığınız. Türkiye\'de fubolcu yok mu? Türkiye\'de reklamda oynatacak adam yok mu? Bu fakir milletin parasını, bol keseden yabancılara harcayıp, kıt kaynaklarımızın yurt dışına taşınmasına sebep olanları kınıyorum. Umarım maliye, bu futbolcudan vergi almıştır.
    Cevapla
  • bad pumper 16 yıl önce Şikayet Et
    hayatın yalan carlos.... delikanlıysan sen yapsaydın o hareketleri....
    Cevapla
  • günün yorumu 16 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz Raimundo\'yuz. Helal olsun. Hem okumuş, hem de kendi geliştirmeyi bilmiş. Hepimiz Raimundo\'yuz.
    Cevapla
  • Serdar BAYSAN 16 yıl önce Şikayet Et
    Hmm.. Çok güzel bir haber yapmışın, sen böyle devam et emi. :D
    Cevapla