Arka Sokaklar'da yer yerinden oynuyor: Mesut Komiser resmen geri döndü

Rol aldığı Tetikçi ve Korkma Ben Yanındayım dizileri erken final yapan Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönme ihtimali söz konusu. 16 yıl boyunca Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan gelen teklife ne cevap vereceği heyecanla bekleniyor.

GİRİŞ 28.04.2024 20:33 GÜNCELLEME 28.04.2024 20:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

18 sezondan beri Kanal D'de izleyici ile buluşan Arka Sokaklar'da oyuncu değişiklikleri alışılan bir durum. Ancak eski oyunculardan Şevket Çoruh'un diziye geri dönme ihtimali dizi takipçilerini bir hayli heyecanlandırdı. 

Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 2006 ile 2022 arasında Mesut Komiser karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Şevket Çoruh'a, diziye geri dönmesi hususunda teklif götürüldü. 

Faik Öztürk'ün sır gibi saklanan hastalığı ortaya çıktı! Beyin kanaması geçirdiFaik Öztürk'ün sır gibi saklanan hastalığı ortaya çıktı! Beyin kanaması geçirdi

16 sezonun ardından diziye veda eden Şevket Çoruh, 2023'teki Tetikçi dizisinin ardından bu sene de Korkma Ben Yanındayım'da başrol oynadı. Now Tv ekranında yayınlana dizi ise final kararı aldı ve 2 bölüm sonra ekran macerası sona erecek.

Uzun soluklu diziden sonra dahil olduğu diziler kısa süre içinde final yapınca Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönme durumu konuşulmaya başlandı. Geçen sezon içinde de Arka Sokaklar'da teklif alan oyuncunun yeniden aynı teklifi aldı.

Ancak Şevket Çoruh'un bu teklifi kabul edip etmediğine ilişkin bilgi araştırılırken konuya açıklık getiren fragman yayınlandı. Arka Sokaklar'ın 672. bölüm 4. fragmanında Mesut Komiser'in diziye geri dönüyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hknslh 1 hafta önce Şikayet Et
    kurtlar vadisindeki cahit bundan daha iyi oynuyor. düşünün bu adamın seviyesini :)
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu dizide olmasa olmaz bir karakter olan Mesut Güneri komiser nihayet Amerikada yoğun bakımda kalkıp geliyor. Çalışma şeklim gereği ayda sadece bir defa izleyebiliyorum.
    Cevapla
  • hüseyin yamalı 1 hafta önce Şikayet Et
    adamın hayatı bu dızı yat klk al paranı reytıng derdı yok
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Başka yerde iş bulamaz zaten. Bakmayın kavuk mavuk işine..
    Cevapla
  • mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    taş yerinde ağırdır,kardeşim arka sokaklar dizisi ile meşhur olduysan orada devat et yoksa silinip gidersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...