Faik Öztürk'ün sır gibi saklanan hastalığı gün yüzüne çıktı! Beyin kanaması geçirmiş

Safiye Soyman ile olan diyalogları ile tanınan Faik Öztürk'ün hastalığı gün yüzüne çıktı. 62 yaşındaki Faik Öztürk'ün Bodrum'da beyin kanaması geçirdiği ve felç geçirdiği öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama ise birinci ağızdan geldi.

Faik Öztürk'ün sır gibi saklanan hastalığı gün yüzüne çıktı! Beyin kanaması geçirmiş
Faik Öztürk'ün sır gibi saklanan hastalığı gün yüzüne çıktı! Beyin kanaması geçirmiş
GİRİŞ 28.04.2024 22:55 GÜNCELLEME 28.04.2024 22:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın eşi Faik Öztürk hakkındaki gerçek günler sonrasında ortaya çıktı. Bir süredir medyadan saklanan hastalık haberi gün yüzüne çıktı, konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk, Divan Kuruçeşme’de düzenlenen ünlü bir Alman cilt bakım cihaz markasının tanıtımına katıldı. Faik Öztürk Nisan'ın başında Bodrum'da beyin kanaması geçirdiğini itiraf etti.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarihi diziyle anlaştıDiriliş Ertuğrul'dan sonra bir ilk! Süleyman Şah'ı oynayan Serdar Gökhan tarihi diziyle anlaştı

Hastalık süreci ile ilgili bilgi veren 62 yaşındaki Öztürk, beyin kanamasının neticesinde vücudunun sol tarafında bir felç meydana geldiğini sonrasında ise Ankara'ya sevk edildiğini aktardı.

Yaklaşık 5 yıl önce de kalp krizi geçiren ve ameliyat olan Faik Öztürk'ün Ankara'da fizik tedavi gördüğü ve eski sağlığına kavuşmaya başladığı öğrenildi. Faik Öztürk'ün saklanan bu hastalık süreci duyanları bir hayli endişelendirdi. 

İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e öfke kustu! 'Haddini bil, nankör olma'İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e öfke kustu! "Haddini bil, nankör olma"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Süleyman Dayar 1 hafta önce Şikayet Et
    Faik İçmeli 1959 doğumlu ve 65 yaşında. ALLAH cc acil şifalar versin kardaşıma amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...