6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın

Bu optik yanılsamalı göz testi görselinde herhangi bir yere gizlenmiş bir harf bulunuyor. 6 saniye içerisinde gizli harfi bularak gözlerinize egzersiz yaptırın.

GİRİŞ 04.05.2024 15:35 GÜNCELLEME 04.05.2024 15:35

Gizli harfi bulmanız için hazırlanan bu görsel, göz egzersizi yapmanızı sağlayacak bir zeka testidir. Nasıl ki vücudumuzun sağlığını korumak için egzersize ihtiyaç duyuyorsak gözlerimizin de bu tür egzersizlere her daim ihtiyacı vardır.

Gizli harfi bulma adı altında hazırlanan bu optik göz testleri gibi görselleri düzenli olarak çözmek, göz kuruluğunu ve bulanık görmeyi önlemede destek olabilir. Aynı zamanda göz yorgunluğu oluşmasını önleyerek daha verimli çalışmaları için harekete geçirebilir.

İşte bu yüzden haber7.com ekibi olarak görüşünüzü test edecek ve egzersiz yapmasını sağlayacak “gizli harfi bul” başlıklı bir optik yanılsama göz testi hazırladık.

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

6 SANİYE İÇERİSİNDE GİZLİ HARFİ BUL

6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın

Yukarıda paylaşılan görselin herhangi bir yerinde bir harf gizli ve bu gizli harfi bulmak için sadece 6 saniye süreniz var. Bu görsel görme becerilerinizi test eden ve gözlerinizin egzersiz yapmasını sağlayan bir optik testtir.

Gizli harfi bularak gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu hem de dikkat seviyenizin ne denli yüksek olduğunu anlayabilirsiniz. Verilen süreye sadık kalarak tüm görseli baştan sona tarayın. Bakalım en dikkatli ve ayrıntıları gözden kaçırmayan kişiler arasında girebilecek misiniz?

6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın

Üstün gözlem becerileri olan kişilerin arasında girmek için biraz acele etmeniz gerekiyor. Sayfayı kayırmayı burada durdurun ve görsele iyice odaklanıp gizli harfi bulmaya çalışın. Çünkü birazdan gizli harfi bulmak için halen daha arama yapan okuyucularımızın endişesini ortadan kaldırmak için çözüm görselini paylaşacağız.

Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde 'ben nerede hata yaptım' dememek için...Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde "ben nerede hata yaptım" dememek için...

Soru işaretli yere hangi sayı gelecek? Zihninizi güçlendirecek bu beyin egzersizini okuyucuların sadece %3’ü çözebildi!Soru işaretli yere hangi sayı gelecek? Zihninizi güçlendirecek bu beyin egzersizini okuyucuların sadece %3’ü çözebildi!

6 saniye içerisinde gizli harfi bulmanız için hazırlanan bu optik yanılsama bulmacasında sona geldik. İşte gizli harfi bulmanız için hazırlanan optik yanılsa testinin çözümü;

6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın

Gizli harfi bul adlı optik yanılsama testimizi sevdiyseniz, sevdikleriniz ve aileniz ile paylaşabilir onların da kendini test etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Gitmeden önce aşağıda sizler için hazırladığımız diğer zeka testi bulma içeriklerine bakabilir ve kendinizi test edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

Doğada kamp yapan kıza ait iki resim arasındaki 3 farkı 10 saniye içerisinde sadece yüksek dikkat becerisine sahip kişiler bulabiliyorDoğada kamp yapan kıza ait iki resim arasındaki 3 farkı 10 saniye içerisinde sadece yüksek dikkat becerisine sahip kişiler bulabiliyor

Ormanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyorOrmanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyor

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Sorumluluğu üstüme alıyorum