Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Süper Lig maçlarının gündemden düşmediği bu günlerde futbolseverlerin dikkatini çekecek bir optik illüzyon testi ile karşınızdayız. Görseldeki tüm futbol toplarının sayısını 20 saniye içerisinde sayarak hünerlerinizi sergileyebilir misiniz?

GİRİŞ 19.03.2024 08:17 GÜNCELLEME 19.03.2024 09:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm futbol toplarını saymanız için hazırlanan bu görsel, spor müsabakalarının gündemde olduğu bu zamanda ilginizi cezbedecek bir optik illüzyon testidir. Bu optik illüzyon testi görselinde bowling, bilardo, tenis, basketbol, ​​voleybol ve futbol oynamak için kullanılan bir dizi top yer alıyor.

Spor ekipmanlarının gelişi güzel yerleştirilmiş olduğu bu görselde futbol severlerin ve gözlem yetenekleri güçlü olan kişilerin tüm futbol toplarını sayması isteniyor.

Görselin dağınıklığı sadece kafanızı karıştırmak için yapılmış olabilir. Ancak gerçek bir futbolsever ve gözlem yetenekleri güçlü olan bir kişi görsel ne kadar dağınık olursa olsun dikkati dağılmadan tüm futbol toplarını tek tek fark edecek ve sayısını belirleyecektir.

Ağaç dalında gezinen sincaba ait fotoğrafların arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Bu testi çözen kişilerin sadece %10’u bu farklılıkları fark edebiliyorAğaç dalında gezinen sincaba ait fotoğrafların arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Bu testi çözen kişilerin sadece %10’u bu farklılıkları fark edebiliyor

TÜM FUTBOL TOPLARINI 20 SANİYEDE SAYABİLİR MİSİN?

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Yukarıdaki görselde birbirinden farklı spor dalına ait top çeşidi bulunmakta. Ancak bu çeşitliliğin içerisinde sizden sadece futbol toplarını görmenizi istiyoruz. Görseldeki tüm futbol toplarını saymanızı ve bunu 20 saniye içerisinde yapmanızı istiyoruz.

Görseldeki tüm futbol toplarını eksiksiz saymak için iyi bir gözlem yeteneği kadar aynı zamanda uyanık bir zihin ve yüksek konsantrasyona sahip olmanız da gerekir.

Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?

Tüm futbol toplarını saymak için süreyi başlatın ve odaklanın. Süre bittiğinde kaç futbol topu bulduğunuzu aklında tutun ve sayfayı yavaşça aşağı kaydırarak doğru cevabı öğrenin.

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Zihinsel çevikliğinizi desteklemek için bu tarz optik illüzyon testlerini düzenli olarak çözmeni gerekir. zihniniz aktif oldukça bellek performansınız da gelişerek olası hafıza problemlerini engeller. Tüm bunların yanı sıra zeka testi oyunları günlük hayata kısa bir mola vererek rahatlamanıza, stres ve sıkıntılarınızı bir süre de olsa göz ardı ederek eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olur.

Mantık testi #4: 30 saniye içerisinde ilk dolan kabı bulabilir misiniz?Mantık testi #4: 30 saniye içerisinde ilk dolan kabı bulabilir misiniz?

TÜM FUTBOL TOPLARININ SAYISI…

Evet, tüm futbol toplarını saymanız için hazırlanan bu optik illüzyon testinde sona doğru geldik. Mücadele boyunca elinizden geldiğince tüm futbol toplarını saydığınıza eminiz. Peki, gözünüzden kaçan sizce oldu mu?

Hadi gelin hep birlikte tek tek hem futbol toplarının yerlerini hem de kaç tane olduğunu bulalım;

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

Gördüğünüz gibi görseldeki tüm futbol toplarının sayısı 25’ti. Aralara, köşelere öyle güzel saklanmışlar ki sayması biraz zor oldu. Peki, siz 20 saniye içerisinde kaç tane futbol topu sayabildiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın ve sitemizde yer alan diğer zeka testi oyunları ile eğlemeye devam edin!

İlginizi çekebilir;

10 kişiden sadece 2’si görseldeki gizlenen topu 7 saniye içerisinde bulabiliyor10 kişiden sadece 2’si görseldeki gizlenen topu 7 saniye içerisinde bulabiliyor

İnterneti kasıp kavuran kişilik testi: Çatal mı yoksa kadeh mi görüyorsunuz?İnterneti kasıp kavuran kişilik testi: Çatal mı yoksa kadeh mi görüyorsunuz?

Eğlenceli matematik bulmacası ile zihinsel açlığınızı bastırın: Her yiyeceğin değerini bularak denklemi 20 saniyede çözebilir misiniz?Eğlenceli matematik bulmacası ile zihinsel açlığınızı bastırın: Her yiyeceğin değerini bularak denklemi 20 saniyede çözebilir misiniz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 1 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 15 saniyede.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması