Bu parktaki mantık hatasını sadece 6 saniyede bulabilecek kadar iyi misiniz?

Bir parka ait olan bu görsel içerisinde bir mantık hatası bulunuyor ve bu parktaki mantık hatasını çözmek içinse sadece 6 saniye süreniz var. Parktaki mantık hatasını bularak yüksek görsel IQ’nuzu kanıtlamanın tam zamanı!

GİRİŞ 24.03.2024 08:14 GÜNCELLEME 24.03.2024 09:13
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Mantık hatasını bulmak üzere hazırlanan bu görseller, olaylara farklı açıdan bakmayı ve alışılagelmişin dışında düşünmeye teşvik eder. Bir parka ait verilen bu görselde büyük bir mantık hatası içerir. Bu parktaki mantık hatasını ise sadece görsel IQ’su gelişmiş kişiler verilen süre içerisinde bulabilir.

Sizde o kişilerden biri misiniz? Hadi bunu öğrenelim!

Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

PARKTAKİ MANTIK HATASINI 6 SANİYE İÇERİSİNDE BUL

Bu parktaki mantık hatasını sadece 6 saniyede bulabilecek kadar iyi misiniz?

Yukarıdaki görselde dikkat seviyenizi ve olaylara bakış açınızı ölçerek mantık hatalarını bulmanız için hazırlanan özel bir görseldir. Bu görselde bir park ve parkta oturan, koşuya çıkan ve oyun oynayan çocukların olduğunu görüyorsunuz.

Görsele dikkatli bakarsanız bu parkta bir mantık hatası olduğunu fark edeceksiniz. Parktaki mantık hatasını bulmanız için de size 6 saniye süre verildi. Yalnızca görsel IQ’su yüksek insanlar süre bitmeden parktaki mantık hatasını fark edebiliyor.

Akıllı telefonunuzu şarj ederken sıkça yaptığınız 10 şarj hatasıAkıllı telefonunuzu şarj ederken sıkça yaptığınız 10 şarj hatası

Düzenli olarak çözülen zeka testleri görsel IQ’nun gelişmesinde büyük öneme sahiptir. Görsel yeteneklerinizi ölçmek için hazırlanan bu zeka testinde 6 saniye içerisinde parktaki mantık hatasını bulabildiniz mi?

PARKTAKİ MANTIK HATASINI BULABİLDİNİZ Mİ?

Bu parktaki mantık hatasını sadece 6 saniyede bulabilecek kadar iyi misiniz?

Verilen süre içerisinde parktaki mantık hatasını bulmayı başardıysanız sizi tebrik ederiz. Bu zeka testinde başarı göstermeniz sizin görsel yeteneklerinizin gelişmiş olduğunu ve dikkat konusunda diğer insanlara oranla daha iyi olduğunuzu gösteriyor.

Eğer halen daha parktaki mantık hatasını arıyor ve bulamadıysanız endişelenmeyin. Haberin devamında parktaki mantık hatasının açıkladığı görseli paylaşacağız. Oradan cevabı kontrol edebilir ve sonrasında kendinizi geliştirmeniz için hazırlamış olduğumuz diğer zeka testlerini çözebilirsiniz.

İlk bakışta kedi mi yoksa bir ada mı gördünüz? İlk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında birçok şeyi gün yüzüne çıkarıyorİlk bakışta kedi mi yoksa bir ada mı gördünüz? İlk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında birçok şeyi gün yüzüne çıkarıyor

Görsel IQ turnusolü olan bu zeka testinde parktaki mantık hatasını bulmak için farklı açılarda düşünmeniz gerekiyordu.

Sizi daha fazla meraklandırmadan çözüme geçelim.

İşte parktaki mantık hatası;

Bu parktaki mantık hatasını sadece 6 saniyede bulabilecek kadar iyi misiniz?

Evet, parktaki mantık hatası bankta oturan teyzenin gölgesinin olmamasıydı. Bu mantık hatasını bulmak için oldukça dikkatli ve iyi bir gözlemci olmanız gerekiyor.

Peki, siz parktaki mantık hatasını bulabildiniz mi? Daha fazla mantık hatası görsel testleri için neden kahvaltı masasına ait görseldeki ya da bahçe resmindeki mantık hatasını içeren testlerimizi çözmüyorsunuz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Süleyman 1 ay önce Şikayet Et
    Arkada oturan kadının yüzü arkaya bakıyor
    Cevapla
  • Kürşat bey 1 ay önce Şikayet Et
    enbüyük hata böyle şeylerle bizi meşgül etmeleri
    Cevapla
  • Gabriela 1 ay önce Şikayet Et
    Arkada oturan adam ve kadın orda da bi hata var kadının bacaklar önde gövdesi arkada
    Cevapla
  • Berk 1 ay önce Şikayet Et
    Bankta yaşlı kadınmi var?
    Cevapla
  • talat 1 ay önce Şikayet Et
    esas hata arkadaki oturan çiftin hatalı duruşu. bayan olanı.
    Cevapla
  • Aynen 1 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak