Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip olan kişiler 60 saniye içerisinde bulabiliyor

Neredeyse birbirinin aynısı olan ve yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı 60 saniye içerisinde yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip kişiler bulabiliyor. Siz de onlardan biri misiniz? Hadi test edelim!

GİRİŞ 17.03.2024 07:56 GÜNCELLEME 17.03.2024 08:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zamana karşı mücadele edeceğiniz ve bilişsel işlevlerinizi geliştirmenize yardımcı olacak bir zeka testi oyunu ile bugünde karşınızdayız. Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip olan kişiler bulabilir.

Bu iki resim arasında ustaca yapılmış olan farklılıklar gözlerinizi çalıştırmanıza ve beyninizi uyanık tutarak egzersiz yapmasına yardımcı olacak. Düzenli aralıklarla egzersize tabi tutulan beyinler, ilerleyen yaşlarda oluşabilecek hafıza problemlerine karşı alınabilecek en basit önlemlerden bir tanesidir.

Ağaç dalında gezinen sincaba ait fotoğrafların arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Bu testi çözen kişilerin sadece %10’u bu farklılıkları fark edebiliyorAğaç dalında gezinen sincaba ait fotoğrafların arasındaki 3 farkı bulabilir misin? Bu testi çözen kişilerin sadece %10’u bu farklılıkları fark edebiliyor

YAŞLI KADINA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN GENÇ KIZA AİT İKİ RESİM ARASINDAKİ ZORLAYICI 3 FARK

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip olan kişiler 60 saniye içerisinde bulabiliyor

Yukarıda yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim görüyorsunuz. İlk bakışta iki resim tamamen birbirinin aynısı gibi görünüyor olabilir ancak bu iki resim arasında sizi oldukça zorlayacak 3 fark var.  Ve bu farklılıkları bulmak için ise sadece 60 saniyeniz var.

Mücadeleye katılarak kendinizi test etmek ve yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı bulmaya ne dersiniz? Hadi o zaman başlayalım!

 

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip olan kişiler 60 saniye içerisinde bulabiliyor

Neredeyse birbirinin aynısı görünen bu iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı bulmak için acele etmeyin. Süre diğer iki resim arasındaki fark bulma bulmacalarına göre uzun. Bu yüzden her detayı dikkatli inceleyin ve farklılıkları bulmaya çalışın.

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı 60 saniye içerisinde bulmayı başardıysanız sizi tebrik ederiz. Gerçekten gözlem yetenekleriniz takdire şayan. Biz bile 3. farkı bulmakta epey zorlandık.

Gölette saklanan kurbağanın yerini tesit edebilirseniz 10/10 bir görüşe sahipsiniz demektirGölette saklanan kurbağanın yerini tesit edebilirseniz 10/10 bir görüşe sahipsiniz demektir

Servis yapan garsonlara ait iki resim arasındaki 3 fark 15 saniye içerisinde sadece yüksek gözlem becerisine sahip kişiler bulabiliyorServis yapan garsonlara ait iki resim arasındaki 3 fark 15 saniye içerisinde sadece yüksek gözlem becerisine sahip kişiler bulabiliyor

Eğer süre bitmesine rağmen halen daha iki resim arasındaki 3 farkı arıyorsanız endişelenmeyin. Birazdan yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkın cevabını içeren görseli sizlerle paylaşacağız.

Ama yine de cevaba gitmeden önce mücadeleyi tekrar başlatarak kendinize bir şans verebilirsiniz. Süreyi tekrar başlatarak ikinci bir denemeyi bizce hak ettiniz!

FARK BULMA BULMACASININ ÇÖZÜMÜ

Evet, sizi daha fazla bekletmeden artık cevaba geçelim.

Dikkatinizi cezbedecek zekâ testi: Resimde diğerlerinden farklı olan 3 rakamını 9 saniye içerisinde bulabilir misin?Dikkatinizi cezbedecek zekâ testi: Resimde diğerlerinden farklı olan 3 rakamını 9 saniye içerisinde bulabilir misin?

İşte yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 fark;

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 farkı yalnızca yüksek görsel IQ’ya sahip olan kişiler 60 saniye içerisinde bulabiliyor

Gördüğünüz gibi yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan genç kıza ait iki resim arasındaki zorlayıcı 3 fark bu şekildeydi. Peki, siz bu fark bulma bulmacasında doğru cevapları kaç saniyede bulabildiniz yorumlarda bizimle paylaşın!

Resimdeki gizli nesneleri bularak beyin sağlığınız hakkında bilgi sahibi olunResimdeki gizli nesneleri bularak beyin sağlığınız hakkında bilgi sahibi olun

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Arif toman 1 ay önce Şikayet Et
    Her zaman seninle beraberiz başkanım
    Cevapla
  • mert 1 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 7 dakikada.
    Cevapla
  • kadir 1 ay önce Şikayet Et
    1-yaşlı kadının sol kolu nun şekli ,2-yaşlı kadının gamzesinin yeri ve 3- genç kızın tişört kolunun boyu
    Cevapla
  • yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    sağ resimdeki gencin saç rengi de daha koyu;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Günü mesajı: Her alanda vakit çoktan geldi
Rusya'dan son dakika İngiltere açıklaması! 'Defalarca uyardık' deyip resmen ilan ettiler