En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Kendinizi çok iyi tanıdığınıza emin misiniz? Aşağıdaki 3 tüyden birini seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin.

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!
En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!
GİRİŞ 20.03.2024 06:28 GÜNCELLEME 20.03.2024 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her gün olduğu gibi bugün de günlük hayatın karmaşasından kısa bir sürede uzaklaşarak eğlenceli vakit geçirmeniz, kendinizi tanımanız ve geliştirmeniz adına hazırlamış olduğumuz zeka testleri ile karşınızdayız. Bugün en büyük korkunuz ile yüzleşmeniz için bir kişilik testi hazırladık.

Her insanın yüzleşmekten korktuğu hatta farkında dahi olmadığı korkuları vardır. Bu korkular çocukluğumuzdan bu yana yaşadığımız deneyimler ve sarsıcı olayların üzerimizde bıraktığı etkileridir. Ve bu en büyük korkular, günlük hayatta onları tetikleyen herhangi bir durumda farkında olmadan gün yüzüne çıkabilir.

Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Peki, siz en büyük korkunuzun ne olduğunu gerçekten bilmek ister misiniz? Uzmanlar tarafından hazırlanan bu kişilik testi ile aşağıda yer alan 3 tüyden birini seçin ve derinlerde sakladığınız belki de sizin bile bilmediğiniz en büyük korkunuz ile yüzleşin!

KİŞİLİK TESTİ: EN BÜYÜK KORKUNUZ İLE YÜZLEŞİN

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Yukarıdaki görselde farklı duruşlara ve tarzlara sahip 3 tüy göreceksiniz. Bu üç tüy arasında en çok dikkatinizi çeken, en büyük korkunuzun ne olduğunu ortaya çıkaracak. Evet, görsele odaklanın ve en çok dikkatinizi çeken tüyü seçin.

Matematik becerinizi gösterin #3: Yalnızca matematik konusunda uzman bir beyin bu viral matematik problemini 15 saniyede çözebilir!Matematik becerinizi gösterin #3: Yalnızca matematik konusunda uzman bir beyin bu viral matematik problemini 15 saniyede çözebilir!

En Çok 1 Numaralı Tüy Dikkatini Çekenler

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Görsele baktığınızda en çok dikkatinizi 1 numaralı tüy mü çekti? O zaman sizin en büyük korkunuz belirsizlik. Geleceğin neler getireceği, olayların nasıl seyredeceği ve elinizde olmayan durumlar sizi hep çok korkutuyor. Bir olay karşısında ne yapacağınızı bilmemek, tepkinizi kestirememek sizi çok zor durumda bıraktığı için sizin en büyük korkunuzun belirsizlik, bilinmeyen gelecek olduğunu söyleyebiliriz.

En büyük korkusu belirsizlik olan kişiler, çoğunlukla yüksekten ve örümcekten de korkma eğilimindedir.

Doğum ayı çiçeğiniz karakteriniz hakkında ne söylüyor?Doğum ayı çiçeğiniz karakteriniz hakkında ne söylüyor?

En Çok 2 Numaralı Tüy Dikkatini Çekenler

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Görsele ilk baktığında en çok 2 numaralı tüy mü dikkatinizi çekti? O zaman sizin de en büyük korkunuz planlarınız doğrultusunda ilerleyememek. Kısa, orta ve uzun vadede planladığınız şeylerin gerçekleşmemesi ve hedeflerinize ulaşamamak sizi kötü etkileyeceği için en büyük korkunuzun bu olduğunu söyleyebiliriz.

En büyük korkusu hedeflerine ulaşamamak olan kişilerin birçoğu kapalı fobisi olan kişilerdir ve büyük bir topluluk önünde konuşmaktan da oldukça çekinirler.

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

En Çok 3 Numaralı Tüy Dikkatini Çekenler

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Görsele ilk baktığında en çok 3 numaralı tüy mü dikkatinizi çekti? Öyleyse sizin en büyük korkunuzun reddedilmektir. Sevdiğiniz kişiler ile bulunduğunuz ortamlarda dışlanmaktan ve içerisinde bulunduğunuz bir ortamda sevilmediğinizi düşünmekten oldukça rahatsız oluyorsunuz. Bu korkuda aslında sizin en büyük korkunuzun yalnız kalmak olduğunu ortaya çıkarıyor.

Görseldeki tüylerden dikkatinizi çekenler ile en büyük korkunuzun ne olduğunu artık öğrendiniz. Bu tarz kişilik testleri ya da zeka oyunları eğlenceli vakit geçirirken kendinizi tanımanıza ve kişisel gelişiminize de destek olur.

En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?

Daha fazla eğlenceli vakit geçirmek ve kendinizi tanımak için bizi takip etmeye devam edin!

İlginizi çekebilir;

Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Uyku pozisyonuna göre kişilik testi: Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Kişilik testi: Duygularınız ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey duygularınız ile nasıl başa çıktığınızı analiz ediyor!Kişilik testi: Duygularınız ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey duygularınız ile nasıl başa çıktığınızı analiz ediyor!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 1 ay önce Şikayet Et
    zam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
AK Parti'de reform adımları