Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulun ve akan süreye karşı zihninizi ve görüşünüzü geliştirin!

GİRİŞ 21.11.2023 08:15 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İki resim arasındaki farkları bulmaya dayalı hazırlanan görsel zeka testleri, zihni uyandırmanın, konsantrasyon ve gözlem becerilerini geliştirmenin en eğlenceli yollarından birisidir. Zekâ testleri arasında en interaktif olanıdır.

İki resim arasındaki farklar, bazen hemen göze çarparken bazen de çok ufak detaylarda ustaca gizlenmektedir. Bu tarz oyunların zorluğu bu farkları verilen süre içerisinde bulmanızdır. Süre ile birlikte çözülen zekâ testleri, hızınızı ve görsel IQ’nuzu test etmede size yardımcı olacaktır.

Haber7.com ekibi olarak, sizlerin de severek çözeceğiniz, iki resim arasındaki farkları bulma bulmacasını hazırladık. Gözlem yeteneklerinize ve kendinize güveniyorsanız, başlayalım.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

SADECE 30 SANİYEDE ÇİÇEKÇİ KADINA AİT İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI BULUN

Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Yukarıda yer alan görselde çiçeğin toprağını değiştirin bir kadın ve etrafında birbirinden farklı çiçeklerin yer aldığı bir alan görüyorsunuz. Bu iki resim ilk bakışta birbiriyle birebir aynı görünüyor. Ancak biraz yakından ve dikkatli bakarsanız çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki farkları keşfedeceksiniz.

Sizden çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Meydan okumaya hazır mısınız? Süreyi başladı, iyi şanslar!

Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı bulmak için üstün gözlem yeteneklerinizi kullanmanız gerekecek. Dikkatinizi ve tüm konsantrasyonunuzu toplamanız gerekir. Bazı farklar çok belirginken bazıları ise oldukça dikkat isteyen ufak ayrıntılarda gizli…

Şahin kadar keskin gözlere sahip kişiler için bu farları bulmak her ne kadar kolay olsa da bazıları onları da zorlayacak. Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 fark zihninizin uyanmasına ve tam performans göstermesine yardımcı olacaktır. Belki bir kahveden bile daha iyi bir etki yapabilir!

3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın

MÜCADELE BİTTİ

Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı bulma bulmacamızda sürenin sonuna geldik. Tüm farkları bulabildiniz mi yoksa halen daha arayış içinde misiniz?

Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Gözlerinizin keskinliği bizi korkutmadı değil! Bu testi arkadaşlarınız ile paylaşarak onlarla da aranızda kendinizi test edebilirsiniz.

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı hala bulamayan okuyucularımız ise endişelenmesin. İtiraf etmek gerekirse 7. farktan sonra bizde çok zorlandık. Şimdi sizlerle cevapların işaretli olduğu görseli paylaşacağız ve oradan hem bulduğunuz farkları kontrole edebilir hem de bulamadığınız farkların nerede olduğunu tespit edebilirsiniz.

İşte çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 fark;

Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Peki, siz çiçekçi kadına ait iki resim arasındaki 10 farkı bulabildiniz mi yoksa süre yetmedi mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • mng 4 ay önce Şikayet Et
    Ben aptalmıyım 30 sn 2 tane
    Cevapla
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    yani kısaca ordan buraya geldim huzur buldum.gerçi buradada çok yalan söylüyorlar ama olsun onlar zararsız.yok 3 saniyede buldum,yok 1 saniyede.yani hocam içinizden çocuk yerden göge kadar diyonuz degilmi.
    Cevapla
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 2 dakikada 8 tane.alt alta büyüklükteki gibi yan yanada aynı büyüklükte olsa daha kolay bulunur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı