İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

Suç mahallini temsil eden iki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bularak, ayrıntıların sizin için ne kadar önemli olduğunu ve kartal gibi gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın! Sadece 45 saniye içerisinde kendinizi test etmeye hazır olun!

GİRİŞ 07.11.2023 12:15 GÜNCELLEME 07.11.2023 12:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İki resim arasındaki farkları bulmaya dayalı olan görsel testler, zekâ testleri arasında en eğlenceli ve interaktif olanlarıdır. Görsel testler neredeyse birebir aynı iki resim arasındaki farkları bulmanız için sizi zorlarken hafıza, konsantrasyon ve gözlem becerilerini kullanmanızı ister.

İki resim arasındaki farkları bulma görsel testleri, düzenli olarak çözüldüğünde akıl yürütme, problem çözme ve karar verme gibi bilişsel becerilerin geliştirilmesinde büyü ölçüde yardımcı olur. İlerleyen yaşlarda hafıza ile alakalı oluşabilecek ufak gerilemelerin de önüne geçilmesini sağlar.

Haber7.com ekibi olarak, görsel zekânızı geliştirmenize yardımcı olacak iki resim arasındaki farkları bulma testi ile bugün karşınızdayız. Hazırsanız mücadeleye geçelim!

İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!

İKİ RESİM ARASINDAKİ 12 FARKI 45 SANİYEDEN ÖNCE BULABİLİR MİSİN?

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!Yukarıdaki iki görselde neredeyse birbirinin aynısı suç mahallini temsil eden iki görüntü görüyorsunuz. İlk bakışta neredeyse birebir benzerlikte bir görsel olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak biraz yakından baktığınızda iki resim arasındaki farklar gözünüze çarpmaya başlayacak.

Yukarıdaki iki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Gözlerinizi ve zihninizi zorlayacak çok ince farklılıkları fark edeceksiniz. Sizi iki resim arasındaki 12 farkı 45 saniyeden önce bulma mücadelesine davet ediyoruz.

Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?

Evet, süreyi başlatıyoruz…

İki resim arasındaki 12 farkı bulma üzerine tasarlanmış olan görsel zekâ testi, 7’den 70’e her yaş için uygundur. Eğlenirken görsel becerilerinizi geliştirmenize olanak sunar. Size ayrılan süre içerisinde iki resim arasındaki 12 farkı tespit etmek için ayrıntılara dikkat etmeniz ve resimler arasındaki farkları dikkatle incelemeniz gerekecek.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

Eğlenceli vakit geçirmenizin yanı sıra zihninizi uyanık ve sağlıklı tutmanıza yardımcı olacak. İki resim arasındaki 12 farkı bulma sizi biraz zorlayabilir. Her ayrıntıyı iyice incelemek ve tüm farklılıkları bulmak için konsantre olmalısınız.

İki resim arasındaki 12 farkı bulmak için odaklanmalı ve farklılıklar dışında bir şey düşünmemeniz gerekir. Farklılık sayısı diğer görsel zekâ testlerine göre fazla olduğu için farklılıkları tespit ederken bir kâğıda not almak sizin için daha iyi olabilir.

En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?

İKİ RESİM ARASINDAKİ 12 FARKI BULDUNUZ MU?

Süre bitti. İki resim arasındaki 12 farkın tamamını 45 saniye içerisinde bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Siz tam bir detaycısınız ve detaylar sizin ilgi alanınız. Hafızanızı dinç tutmak için düzenli olarak çözdüğünüz zekâ testleri karşılığını veriyor.

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde tespit edemeyen okuyucularımız ise endişelenmesine gerek yok. Sitemizde alıştırma yapmanız için birden çok görsel zekâ testi bulunuyor. Onları çözerek kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz.

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Evet, sizi fazla merakta bırakmadan çözüm görselini paylaşıyoruz. İşte iki resim arasındaki 12 fark;

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

İki resim arasındaki 12 fark yukarıdaki görselde belirtildiği şekildeydi. Eğer görsel zekâ testimizi beğendiyseniz arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşarak onların da kendilerini test etmelerini sağlayabilirsiniz.

Peki, siz iki resim arasındaki 12 farkın tamamını bulabildiniz mi yoksa farklılıklardan bazılarını gözden mi kaçırdınız? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Zamanın izinde 2 ay önce Şikayet Et
    12 değil 13 fark var
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 9 tanesini 20 saniyede.geri kalan 3 taneyi 2 dakikada.hocam hep böyle şeyler sorun.kibrit çöpü filan sormayın çer çöp le ugraştırmayın bizi.
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 9 tanesini 20 saniyede.geri kalan 3 taneyi 2 dakikada.hocam hep böyle şeyler sorun.kibrit çöpü filan sormayın çer çöp le ugraştırmayın bizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!
Likud Milletvekili Tali Gottlieb'dan ABD'ye: Gazze'yi hassas olmayan füzelerle vuracağız