İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!

Gözlem becerileriniz test edebileceğiniz bir zekâ testi bulmacası ile karşınızdayız. İki resim arasındaki 3 farkı 12 saniye içerisinde bulun ve kartal kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın!

GİRİŞ 09.10.2023 09:02 GÜNCELLEME 09.10.2023 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zekâ testi çeşitlerinden biri olan farkı bulma bulmacaları,  görsel hatırlamanızı ve zihinsel çevikliğinizi geliştirmenize yardımcı olur. Neredeyse birbirinin aynısı olan iki görsel arasındaki zorlayıcı farkları tespit etmeniz istenirken gözlem becerileriniz ve ayrıntılara olan dikkatiniz ölçülür.

Farkı bul bulmacaları, gözlem becerilerinizi ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirirken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir aktivitedir. Bir şeyleri gözlemleme konusunda ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermenin tam zamanı! Hadi soruya geçelim ve doğru yanıtları bulalım!

12 SANİYEDE 3 FARKI BULUN

İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!Yukarıda neredeyse birbirinin ayısı iki resim yer alıyor. Resimde de bir evin oturma odasına ait gibi görünen bir oda görünüyor. Bu iki resim birbirine ne kadar çok benzese de aslında ikisi arasında 3 tane fark bulunuyor.

Peki, sen bu iki resim arasındaki 3 farkı 12 saniye içerisinde bulabilir misin? Hazırsanız süreyi başlatalım!

MÜCADELE ZAMANI

Evet, süre başladı. İki resme çok yakından bakın ve tüm detaylara dikkat edin. Bu farkı bul testi sayesinde hafızanızı, görsel algınızı ve konsantre olma yeteneğinizi test ederek geliştireceksiniz.

Şu ana kadar herhangi bir fark dikkatinizi çekti mi? Zaman daralıyor…

Sadece odaklanın ve hataları bulmaya çalışın.

Hangi farklılıkları keşfedebildiniz?

İki resim arasında farklılık göremeyenler üzülmesin, aşağıda cevap görselini sizinle paylaşacağız. Oradan bakarak doğru yanıtları bulabilir ve ararken nereye takıldığınızı fark edebilirsiniz.

FARKI BUL BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Farkı bulma bulmacasında 12 saniye içerisinde iki resim arasındaki 3 farkı bulmanızı istemiştik. Farkları bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. İşte iki resim arasındaki oldukça dikkat gerektiren 3 fark;

İki resim arasındaki 3 farkı sadece keskin gözlü insanlar 12 saniye içerisinde görebilir!

Peki, siz iki resim arasındaki 3 farkı verilen sürede bulabildiniz mi yoksa süreyi aştınız mı? Yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 8 saniyede.aslın bunun ne zeka ile nede keskin gözle hiçbir alakası yok.pratikle ilgili.buraya geleli 1 ay olmadı kendimdeki gelişimi görebiliyorum.önceleri zor buluyordum şimdi çok çabuk.1 yıl sonra en zorunu 3 saniyede bulurum.devamlı aynı şeyi yaparsanız o konuda ustalaşırsınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı