İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

Optik yanılsama testleri çoğu zaman beynin ilk gördüğü şeyi yorumlamasıyla kişilik özelliklerini ortaya çıkarmada kullanılır. Bu optik yanılsama testinde ilk gördüğünüz şey iyi bir dinleyici olup olmadığınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Gerçekten iyi bir dinleyici olup olmadığınız hadi gelin birlikte öğrenelim!

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!
İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!
GİRİŞ 10.10.2023 09:05 GÜNCELLEME 10.10.2023 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kişiliğinizin gizli yönlerini, karakterinizin görünmeyen yönlerini fark ettirmek için optik yanılsama testleri üretilmiştir. Optik yanılsama testleri, fotoğrafın gerçekte göründüğünden farklı görmenize yol açan ve beyninizle oyunlar oynayan görsellerdir. Bu testlere bazen hayali eklemeler yaparak bazen de gözünüze çarpan önemli ayrıntıları öne çıkararak gerçeği çarpıtabilirler.

3 boyutlu görseller gerçekliği zihnimizde canlandırmak için derinlik, gölgeler, aydınlatma ve yerleştirmeler kullanarak yaparken 2 boyutlu görseller ise bu anlamları içermediği için algımızı yanıltmasının sebebi budur.

Optik yanılsama testleri için hazırlanan bu görseller, sadece eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra kişinin bilişsel yeteneklerini ölçer. Aynı zamanda bir kişinin karakterinin gizli yönlerini ortaya çıkararak onlara dair bilgiler de sağlayabilir.

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

NE GÖRÜYORSUNUZ?

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

Yukarıda yer alan görsel, kişiliğinizin gizli özelliklerini ortaya çıkaracak şekilde hazırlanmış bir optik yanılsama testidir. Bu optik yanılsama testinde ilk fark ettiğiniz nesne, temel kişilik özelliğinize ışık tutacak ve iyi bir dinleyici olup olmadığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.

Karakteriniz hakkında daha fazla bilgi öğrenmek için tüm odağınızı görsele verin ve fark ettiğiniz ilk şeyin ayı ya da panda mı yoksa bir şelale mi olduğuna karar verin. Karar verdikten sonra aşağıda o nesneye ait yapılan yorumu okuyabilirsiniz.

Kişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyorKişilik testi: Resimdeki yüzü önden mi yoksa yandan mı görüyorsunuz? Cevabınız kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarıyor

GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEY NE ANLAMA GELİYOR?

Ayı ya da Panda Görenler

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

İlk bakışta ayı ya da panda benzeri bir hayvan silueti mi gördünüz? O zaman siz yumuşak bir dış görünüşe sahip ama çoğu zaman gerçek duygu ve düşüncelerinizi gizleyen birisiniz. Kendi iç dünyanıza başkalarının müdahalesi hoş karşıladığınız bir şey değil.

Dışarıya karşı olan bu güven sorununuz muhtemelen geçmiş deneyimlerinizde yaşadığınız incinme gibi duygulardan kaynaklanmaktadır. Çoğu şeyi gereğinden fazla düşünme eğilimindesiniz. Zihniniz bu düşünceler ile o kadar meşgul ki kendinizi bitkin hissetmenizin sebebi bu olabilir. Bu bitkinlik yüzünden de başkalarını dinlemek, sizin için oldukça yorucu bir eylemdir. Olayları hemen üstünü kapattığınız için iyi bir dinleyici kıstasına giremiyorsunuz.

Kişilik testi: Resimde ilk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında en önemli özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Kişilik testi: Resimde ilk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında en önemli özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Şelale Görenler

--- GÖSELİyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

İlk bakışta şelaleyi fark eden taraftaysanız eğer oldukça empati kuran bir kişisiniz demektir. Yaşadığınız olaylara çoğunlukla diğer insanların bakış açılarından bakıyor ve onları mükemmel bir şekilde dinliyorsunuz.

Mükemmel bir dinleyici olmanız çevrenizi de çok geniş hale getiriyor. Arkadaşlarınız çoğu zaman başına gelen olayları sizle paylaşmak için oldukça sabırsızlanıyor. Bu durum her ne kadar iyi bir şey gibi görünse de sizin için bazı zorlukları bulunmaktadır. Mesela insanlar tarafından iyi bir dinleyici olmanız onların duygusal yüklerini paylaştığınız anlamına gelir bu da zaman içerisinde sizi yorarak sessiz bir şekilde hüsrana uğratabilir.

Peki, siz optik yanılsama testinde ilk bakışta ayı mı yoksa şelale mi gördünüz? Gördüğünüz nesnenin altında yazanlar sizin kişiliğiniz ile uyuyor mu? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Soniş. 3 ay önce Şikayet Et
    Kuş olarak 2.ci kuş benim ilgimi çekti Ayı yada kurt sandım ve çok doğru tanımladınız cvb'larımızı.
    Cevapla
  • Hihihi 7 ay önce Şikayet Et
    İlk resminde öcü gördüm ne oldu simdi 2 zaten ayı olduğu belli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...
Rezaletlerin gölgesinde Eurovision 2024: Skandallar, protestolar, destekler...