Resimde diğerlerinden farklı olan bal arısını 9 saniye içerisine fark edebilir misin?

Resimde yer alan bal arılarından biri diğerlerinden farklı. Farklı olan bal arasını 9 saniye bulun ve gözlem yeteneğiniz ile kendinizi kanıtlayın!

GİRİŞ 19.10.2023 08:45 GÜNCELLEME 19.10.2023 09:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zekâ testleri, basit soruları eğlenceli hale getirerek yaratıcı düşünme becerisi ile çözülmesini sağlar. Bu tarz testlerde beyin bulmacayı çözerken problemi tarar ve mantıksal akıl yürütme becerisi ile cevaba ulaşmaya çalışır.

İnsan beyni oldukça gizemli bir yapı olduğu için devamlı gelişmeye hazırdır. Zekâ testlerini düzenli olarak çözerek bu gelişime yardımcı olabilir ve ileriki yaşlarda olabilecek hafız problemlerinin önüne geçebilirsiniz.

Haber7.com ekibi olarak beyninizi canlandıracak ve onun uyanmasına yardımcı olacak zekâ testi ile karşınızdayız. Hazırsanız teste geçelim!

Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!

DİĞERLERİNDEN FARKLI OLAN BAL ARISINI 9 SANİYE İÇERİSİNDE BULUN

Resimde diğerlerinden farklı olan bal arısını 9 saniye içerisine fark edebilir misin?

Yukarıda yer alan görselde bal arıları ve ellerinde taşıdıkları bal kavanozunu görüyoruz. Sizden bu bal arılarının arasında diğerlerinden farklı olanı 9 saniye içinde bulmanız isteniyor.

Cevap aslında gözünüzün önünde ama onu fark etmek o kadar kolay değil. Gerçekten uyanık bir zihin farklı olan bal arısını 9 saniye içerisinde tespit edebilir. Dikkatinizi resme verin ve tüm detayları hızlıca tarayın.

Hazırsanız süreyi başlatalım!

Matematik becerinizi gösterin #2: Soru işareti olan yere gelecek sayıyı bulun ve kendinizi kanıtlayın!Matematik becerinizi gösterin #2: Soru işareti olan yere gelecek sayıyı bulun ve kendinizi kanıtlayın!

MÜCADELE BAŞLADI

Farklı olan bal arısı görselini fark etmek için olabildiğince detaylara dikkat edin. Süre biraz kısa evet ama oyunun zorluk seviyesini de bu belirliyor. Dilerseniz süreyi iptal ederek de kendinizi test edebilirsiniz.

Farklı olan bal arısını gördünüz mü?

Süre azalıyor…

Zekâ testlerinde farkı bulma konusunda uzmanlaşan okuyucularımız çoktan fark etti bile. Fark edemeyenler için aşağıya cevap görselini bırakacağız. Oradan kontrol edebilir ya da cevabın nerede olduğuna bakabilirsiniz.

Ve süre bitti.

İşte diğerlerinden farklı olan bal arısının yeri;

Resimde diğerlerinden farklı olan bal arısını 9 saniye içerisine fark edebilir misin?

Peki, siz farklı olan bal arısını bulabildiniz mi, yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Maalesef 6 ay önce Şikayet Et
    Ben hala neyi farklı anlamadım
    Cevapla
  • Kivi 6 ay önce Şikayet Et
    Soru ari değil bal kovasının taşması
    Cevapla
  • BaltacıMehmet Paşa 6 ay önce Şikayet Et
    Yine mi rekor bende yahu? Bıktım ya,bıktım. Artık ben de yavaş bulacağım. 2 sn.
    Cevapla
  • Tahsin 6 ay önce Şikayet Et
    Son anda fark ettim bal kocasını iyi gizlenmiş
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! tam 7 dakikada.inadım inat 1 saatte olsa bulurum.ben satranç oyuncusuyum.inatçı olurlar.hocam yalnız resimde şaşırtmaca var.hepsinin aynı yönde olmaması kafa karıştırıyor.zaten 80 tane arı var birde farklı yönlerde olması kafa karıştırıyor.hepsi aynı yönde olsa daha çabuk bulunur.
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısınız ve en büyük yanlış şurada. Hangi bal arısı denildiği zaman odaklanma arı üzerine oluyor. Soru daha farklı sorulmalı bence ....!
    Cevapla
  • Bir Dost 6 ay önce Şikayet Et
    Soruda öyle bir arı yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk