İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak

Resimde ilk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Resme baktığınızda gözünüze ilk bir kaplan başı mı yoksa ağaç dalına asılmış bir maymun mu çarpıyor? Gelin gördüğünüz ilk şeyin zihin gücünüz hakkında verdiği bilgileri birlikte öğrenelim!

İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak
İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak
GİRİŞ 26.10.2023 08:31 GÜNCELLEME 26.10.2023 09:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İnsan beyni sağ ve sol olmak üzere iki ana bölümden oluşur. Bu iki bölümde birbirinden farklı çalışır ama birbirinden bağımsız değildir. Beynin bu bölümleri, öğrenilen bilgiyi ya da görseli ne şekilde işleyeceğine karar verir.

Beynin hangi tarafı daha baskın ve aktif ise bilgi orada işlenir. Haber7.com ekibi olarak iç gözlem yapmanıza yardımcı olacak bir test hazırladık. Resimde gördüğünüz ilk şey nasıl bir zihin gücünüz olduğunu ortaya çıkaracak.

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

İLK NE GÖRÜYORSUNUZ?

İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak

Yukarıda yer alan görsele bakın ve ilk görüşte gözünüze çarpan hayvanın ne olduğuna karar verin. Resimde gördüğünüz ilk hayvan nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuza ve zihninizin nasıl çalıştığına dair size bilgi verecek.

Siz bu resme baktığınızda ilk hangi hayvanı gördünüz? Hadi gelin resme baktığınızda gördüğünüz ilk hayvanın yorumunu birlikte öğrenelim.

Yürüyüş tarzına göre kişilik testi: Yürüyüş tarzınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Yürüyüş tarzına göre kişilik testi: Yürüyüş tarzınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

KAPLAN BAŞI GÖRENLER

İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak

Resme ilk bakışta kaplan başı mı gördünüz? O zaman sizin beyninizin sol yarım küresi sağ tarafa göre daha baskın demektir. Bu durumda siz analitik zekâsını daha sık kullanan birisiniz. Çok hedef odaklı ve organize bir kişiliğiniz var.

Günlük hayatta karşılaştığınız problemlere karşısında oldukça mantıklı, hesaplayıcı ve objektif bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Bir karar vermeden önce her şeyiyle ölçüp biçerek çok düşünerek veriyorsunuz. Oldukça kararlı davranma eğilimindesiniz.

Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?

Kendi kararlarınızı kendiniz ölçüp biçerek aldığınız için bazen çevrenizden gelen görüşleri dinlemeniz de faydalı olabilir. Bazı durumlarda biraz alçakgönüllü olmayı unutmayın.

Resimde ilk bakışta kaplan başı gören kişiler genellikle planlı, kesin kararlar alan, mantık doğrultusunda ilerleyen, mantıksal zekâsı yüksek, gerçekçi kişilik özelliklerine sahiptir.

AĞAÇ DALINA ASILI MAYMUN GÖRENLER

İlk gördüğünüz şey nasıl bir zihin gücüne sahip olduğunuzu ortaya çıkaracak

Resme ilk baktığında bir ağacın dalına asılmış maymun mu gördünüz? O zaman sizin de beyninizin sağ yarım küresi daha baskındır. Yenilikçi, fikirlerle dolu ve yaratıcı düşünen bir kişisiniz. Karşınıza çıkan sorunlara eleştirel düşünceden daha çok sezgisel olarak yaklaşırsınız. Sezgilerinize her şeyden çok güvenirsiniz ve onlar sizi asla yanıltmaz.

Hayatta karşınıza çıkan her sorunun ve engelin size bir ders verdiğini, yaşantınızda bir şeyleri fark etmeniz için bir işaret olduğunu düşünürsünüz. Sizin için bir yola çıkmak için adım atmak ve o yolda ilerlemek hedefe varmaktan daha önemlidir.

Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Tam bir hayalperestsiniz. Ancak bazen gerçek dünyayı da hatırlamanız gerekebilir. Etrafınızdaki dünyanın da gerektirdiği şartlara göre hareket etmeniz gerekir.

Resimde ilk bakışta ağaç dalında asılı bir maymun gören kişiler genellikle dürtüleriyle hareket eden, duygusal, yaratıcı ve sanatsal düşünceye sahip, sezgilerine güvenen, hayalperest kişilik özelliklerine sahiptir.

Kartal gözlerinizi test etme zamanı: Geyiklerden hangisinin farklı olduğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?Kartal gözlerinizi test etme zamanı: Geyiklerden hangisinin farklı olduğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?

Beyninizin sağ ve sol kısımlarından birinin diğerinden baskın olması diğerinin çalışmadığı anlamına gelmez. Peki, siz resme ilk bakışta bir kaplan başı mı yoksa ağaç dalına asılmış maymun figürü mü gördünüz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Nrs 3 ay önce Şikayet Et
    Bende maymun gördüm
    Cevapla
  • Deniz 6 ay önce Şikayet Et
    İkisinide gördüm aynı anda ee ne oluyor sonuç
    Cevapla
  • Hatice 6 ay önce Şikayet Et
    Maymundu gördüğüm.
    Cevapla
  • Hatice 6 ay önce Şikayet Et
    Bir ağaca maymununun asılı oldugu
    Cevapla
  • Hayret 6 ay önce Şikayet Et
    Ben aşağı atlayan kurbağa gördüm. Nasıl olacak şimdi benim beynim çalışmıyor mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti
İnsanlıktan çıkmış siyonist gruplar, Gazze'ye giden yardım tırlarını yağmaladı!