Kendini çok iyi gizlemiş olan yavru kediyi 5 saniye içerisinde bulabilir misin?

Gözlerinize meydan okumaya hazırlanın! Zekâ testi gizli nesneyi bulma bulmacası ile kendini çok iyi gizlemiş olan yavru kediyi 5 saniye içerisinde bulun. Gözlerinizi ve beyninizi test edin!

GİRİŞ 10.11.2023 08:55 GÜNCELLEME 10.11.2023 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zekâ testi resimli bulmacaları; gizli nesneyi ve farkı bulma, mantık bulmacaları, yapbozlar gibi farklı bulmaca türlerinde üretilen genellikle eğitim dönemlerinde çocukların dikkat ve bilişsel zekâlarını geliştirmek için kullanılır.

Zekâ testleri çeşitlerinden biri olan gizli nesneyi bulma bulmacaları kişilerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlarken aynı zamanda gözlemleme, tespit etme, odaklanma, dikkat seviyesini arttırma gibi yetenekleri geliştirmeye ve beyin egzersizi yapmasına yardımcı olur.

Peki, siz ayrıntılara dikkat etmede ne kadar kendinize güveniyorsunuz? Bu tarz bir bulmaca için hazır mısınız? Cevabınız evetse o zaman bulmacaya geçelim.

KAMUFLAJ SANATINDA YETENEKLİ OLAN KEDİYİ 5 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Kendini çok iyi gizlemiş olan yavru kediyi 5 saniye içerisinde bulabilir misin?

Yukarıda yer alan fotoğrafta tatlı mı tatlı bir kedi yavrusu görüyorsunuz. Boncuk boncuk gözleri ile size bakıyor. Ancak bu tatlı fotoğraf karesinde gözlerden kaçan aşka bir detay bulunuyor. Bu detay ise minik bir kedi yavrusunun daha fotoğraf içinde gizleniyor olması. Sizden istediğimiz kendini çok iyi gizlemiş olan diğer kedi yavrusunu 5 saniye içerisinde bulabilmeniz.

En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?En keskin zekâlılar için görsel bulmaca: Süre dolmadan 5 farkı bulabilir misiniz?

5 SANİYELİK BULMACA MÜCADELENİZ BAŞLIYOR!

Hazırsanız süreyi başlatalım. Tüm odağınızı fotoğrafa verin ve kedi yavrusunu gizlendiği yerden çıkarın.

Zekâ testleri, ilerleyen yaşlarda oluşabilecek hafıza problemlerinin önüne geçmek için düzenli olarak çözülmesi faydalı olan bulmacalardır. Beyninizi sağlıklı tutmanın yanı sıra yaş aldıkça aynı performansını korumasını da sağlar.

Keskin gözlüler dikkat: Yatak odasında saklanan tacı 5 saniyede bulabilir misin?Keskin gözlüler dikkat: Yatak odasında saklanan tacı 5 saniyede bulabilir misin?

Kendini gizlemiş olan yavru kediyi bulmak için tüm konsantrasyonunuzu, dikkatinizi ve gözlem yeteneğinizi kullanın. Fotoğrafa dikkatlice bakın. Süreniz azalıyor.

Yavru kediyi ne kadar çabuk fark ederseniz o kadar gözlem yeteneğiniz iyi demektir. Yavru kediyi fark edemeyen okuyucularımız ise meraklanmasına gerek yok. Aşağıya cevap görselini bırakacağız.

Yavru kediyi bulan okuyucularımızı ise tebrik ederiz. Keskin gözlerinizden hiçbir şey kaçmıyor, adeta kartal gözlerine sahipsiniz!

Süreniz bitiyor… Yavru kediyi bulabildiniz mi?

İŞTE YAVRU KEDİNİN GİZLİ YERİ

Ve süre bitti. Yavru kediyi sizde bizim gibi çok aradınız mı? Oysa aslında gözlerimizi önünde duruyormuş.

Yavru kediyi bulamayıp merak edenler için işte yavru kedinin gizlendiği yer;

Kendini çok iyi gizlemiş olan yavru kediyi 5 saniye içerisinde bulabilir misin?

Peki, siz yavru kediyi 5 saniye içerisinde bulabildiniz mi yoksa cevap görselinden yardım mı aldınız? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Ecrin 6 ay önce Şikayet Et
    Ben ekrandaki kediyle bakistim sadece la
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 4 saniyede.hocam böyle kolay şeyler sorun.zor sormayın.işten sogutmayın.zor sorunca kimse yorum bile yazmıyor.çünkü kızıyorlar.hadi ya deyip gidiyorlar.
    Cevapla
  • MACKALI 61 6 ay önce Şikayet Et
    Vay bee ne kadar keskin zeka´meka´göz sahibiyim göz degil büyültec sankim´saniye falan degil bakar bakmaz ha da daa i$te burda gizlenmi$ yaramaz dedim..Cok $imardim beyaa..
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 6 ay önce Şikayet Et
    << Bu kedidir.>> dediği şeyin kedi olduğunu ispatlarsa ben sözumu geri almaya hazırım...
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    1 saniye de gördüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu’nun akraba torpilleri ifşa oldu, Özgür Özel topa girdi: Taviz yok!
Mehmet Özhaseki ile Hatay'da bir gün