Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!

Optik illüzyonlu zekâ testleri severler ekran başına, bu zekâ testi tam size göre! Sizden istenen 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bulmanız. Algınızı test etmeye hazır mısınız?

Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!
Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!
GİRİŞ 11.10.2023 08:59 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Optik illüzyonlu zekâ testleri, gözlem becerisini test etmeye yarayan bulmacalardır. Duyularımızı harekete geçirerek gözlemlediğimiz şeyi nasıl algıladığımızı ortaya çıkarır.

Optik illüzyonlu zekâ testlerinde görseller arka plan ile bütünleşerek ortama tam anlamıyla adapte olurlar. Buda kişinin görselin tamamında yer alan anlam bütünlüğünü bozan nesneyi fark etmesini zorlaştırır.

Dikkati yüksek olan, gözleri kartaldan keskin olan kişiler ise bu gizlemiş nesneyi rahatlıkla bulabilir. Sizde dikkatinize ve gözlem yeteneğinize güveniyor, ben bu işte iyiyim diyorsanız sizi böyle alalım. Aşağıda yer alan optik illüzyonlu zekâ testinde gizlenen kalemi bulun ve testi başarı ile tamamlayın. Hazırsanız başlayalım!

MÜCADELE BAŞLIYOR: 5 SANİYEDE GİZLİ KALEMİ BUL

Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!

Yukarıda yer alan optik illüzyonlu zekâ testinde havuç ve tavşanlardan oluşan bir görsel yer alıyor. Bu tatlı tavşanların ve havuçların yanı sıra görselde bir yerde kamufle olmuş bir kalem bulunuyor.

Optik illüzyonlu zekâ testinde sizden istenen 5 saniye içerisinde havuçlar arasına gizlenmiş kalemi bulmanız. Hazırsanız süreyi başlatıyoruz.

DİKKATLİ BAKIN

Minik tavşanların havuçları arasındaki kalemi bulmak o kadar da kolay değil. Bunun için tüm dikkatinizi ve odağınızı görsele vermeniz gerekiyor.

Zaman işliyor… Üç, iki, bir ve süre doldu!

KALEMİ BULDUNUZ MU?

Meydan okuma bitti. Havuçlar arasına saklanan kalemi bulabildiniz mi? Bulamayanlar ise dilerse süreyi tekrar başlatıp bir kez daha deneyebilir.

MÜCADELE SONA ERDİ

Evet, süre bitti. Keskin algılama becerileri olan ve görsel zekâsı ile herkese kendini kanıtlayan okuyucularımızı tebrik ederiz. Bulamayanların ise üzülmesine gerek yok, optik illüzyonlu zekâ testlerinde genelde aldatmacaya yönelik görseller oluşturulur ve zamana karşı olunca bazen panik ile gözden kaçırılabilir. Sizin için cevabı aşağı bıraktık.

Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!

Optik illüzyonlu zekâ testi görseli cevabı yukarıda görselde yer alıyor. Uzun bir gözlem sonrası doğru cevabı bulmak kolay evet ama süreye karşı yarışınca işler bazen değişebiliyor. Peki, siz doğru cevabı 5 saniyede bulabildiniz mi? Yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Bir münâdi 8 ay önce Şikayet Et
    Hemen buldum
    Cevapla
  • osman 8 ay önce Şikayet Et
    Süre az, kendimden şüphe etmeye başladım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama