Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?

Zekâ testi içeriklerimizde bu gün bir pazara gizlice giren bir rakunu bulma görevi var. Deneyenlerin sadece %2’si 5 saniye içerisinde pazarda gizlenen rakunu bulabiliyor. Tüm dikkatinizi ve müthiş becerilerinizi kullanarak 5 saniye içerisinde pazarda gizlenen rakunu bulun.

Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?
Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?
GİRİŞ 18.10.2023 09:14 GÜNCELLEME 18.10.2023 09:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zekâ testleri, yapılan araştırmalara göre ruh sağlığı üzerinde olumlu etkileri olduğu ortaya çıkmıştır. Düzenli çözülen zekâ testleri, kişinin ruh sağlığını büyük ölçüde iyileştirebilir.

Zekâ testlerinin kişiye kattığı eleştirel düşünme, problem çözme ve yanal düşünme becerileri zamanla kişinin hayata bakış açısını etkileyecek ve problemler karşısında farklı düşünmesine yardımcı olacaktır. Zekâ testleri aynı zamanda hafızanın güçlenmesine ve kişinin eğlenceli vakit geçirmesine de destek olur.

Evet, tüm dikkatinizi toplayın ve hazırsanız başlayalım!

İNSANLARDAN SAKLANMIŞ RAKUNU 5 SANİYEDE BULUN

Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?

Yukarıdaki zekâ testi görselimizde aslında her şey olabildiğince normal görünüyor. Pazardan dolaşan birkaç kişi, köşede yürüyen bir kedi ve güvercinler… Ama bu zekâ testi görselinde bir gizli misafir bulunuyor. Bir rakun gizlice pazara girmiş ve bir yerlerde insanlardan saklanıyor.

Zekâ testi görselinde pazarda saklanan rakunu bulmak için sadece 5 saniyeniz var. Tüm dikkatinizi görsele odaklayın ve derin bir nefes alarak başlayın. İlk 5 saniyede pazarda gizlenen rakunu bulanlar kartal kadar keskin gözlere sahip!

Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...

Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki farklı topu 11 saniyede yalnızca IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

SÜRE BAŞLADI

Zekâ testi görseline dikkatli bir şekilde odaklandınız ama yine de fark etmediniz mi? Durun, hemen pes edip cevaba bakmayın. Derin bir nefes alıp bir kere daha deneyin. Evet, kabul ediyoruz bu sefer biraz daha zor bir görsel ama görsel hafızayı diri tutmanın en güzel yolu zekâ testlerini zamanla zorluk seviyesini arttırmaktan geçiyor.

VE İŞTE PAZARDA GİZLENEN RAKUN

Zekâ testi görselinde saklanan rakunu verilen sürede bulanlar kendinden emin bir şekilde arkasına yaslanabilir. Rakunu bulamayanlar ise isterse derin bir nefes alıp tekrar deneyebilir.

Ve işte pazarda gizlenen rakun!

Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?

Keskin gözlere ve iyi bir konsantrasyona sahip kişiler verilen sürede rakunu buldu. Peki, siz pazarda gizlenen rakunu kaç saniyede buldunuz?

Bizimle yorumlarda paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • kırkbir 8 ay önce Şikayet Et
    3 saniyede buldum
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    2 sn sürmedi. manav karışık değildi
    Cevapla
  • murat 8 ay önce Şikayet Et
    sn olarak hesaplamadım ama üç gün sürdü
    Cevapla
  • Kurtlar Vadisi 8 ay önce Şikayet Et
    Önce yabancılar ülkemizden gitmeli
    Cevapla
  • Haydar berzade 8 ay önce Şikayet Et
    evet özellikle selanik göçmenleri başta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...