Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!

Bu zeka testinde gözleriniz yorulacak! Zeka testi görselinde karmaşık olarak bulunan bir sürü kablonun arasında hangi düğmenin lambayı yakacağını 8 saniyede bulmalısınız. IQ testinde doğru sonucu bulmaya çalışırken gözleriniz yorulacak ve aklınız karıştıracak. O zaman zeka testleri ile kendinizi deneme vakti!

Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!
Beyin yakacak zeka testi: Hangi düğmeye basarsanız lamba yanar? 8 saniyede doğru cevabı bulmanız gereken testte aklınız karışacak, gözleriniz yorulacak!
GİRİŞ 06.05.2023 17:29 GÜNCELLEME 06.05.2023 17:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Keyifli anlar geçireceğiniz zeka testinde kendinizi zorlamaya hazırlanın! Doğru sonuca ulaşmaya çalışırken kabloların arasında kaybolabilirsiniz. Lambayı yakacak doğru düğme için gözlerinizin kuvvetine, aklınız keskinliğine ve zekanızın kıvraklığına güveniyor musunuz? Sadece 8 saniyede doğru cevabı bulmak hiç bu kadar karmaşık olmamıştı!

Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!Kendini kanıtlamak için zeka testi: Deneyenlerin %98'i boş kupayı 7 saniyede bulamadı!

BEYİN YAKACAK ZEKA TESTİ

Hazırlanan zeka testleri çoğunlukla mantıksal düşünme becerilerini ölçmek üzere tasarlanmaktadır. Kimi zeka testi daha basit bir mantıkla çözülebiliyorken kimisi de oldukça zor olmaktadır. Birçok türde bulunan IQ testleri arasında hazırlanan bu içerikte kabloların hangi düğmeye gittiğini tespit edebilecek misiniz?

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

8 SANİYEDE DOĞRU OLANI BULMALISINIZ

Kabloların hepsinin birbirine karışmış olduğu görünen görselde ampulü yakmak için doğru anahtara giden kabloyu bulabilecek misiniz? Sadece 8 saniyeniz olan testte gözlerinizin keskinliği oldukça önemli olurken aklınızın da kabloları karıştırmaması gerekiyor. Unutmayın, doğru anahtar için sadece 8 saniye!

Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!Dikkat avcısı zeka testi: Odadaki muzu 8 saniyede yalnızca IQ'su yüksek kişiler bulabiliyor!

BU ZEKA TESTİ AKLINIZI KARIŞTIRACAK

Sürenin bir yandan azaldığı zeka testi için acele etmelisiniz. Kabloların arasında kaybolmamaya ve dikkatinizin dağılmamasına özen göstermelisiniz. Aman dikkat; birbirinin içine geçmiş bu karmaşık kablolar arasında kendinizi kaybetmeyin!

Artık son anlar…

Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!Dikkat dedektörü zeka testi: 9 saniyede 3 farkı bul!

SÜRE DOLDU!

Verilen sürede doğru cevap olarak sarı, yeşil ya da mavi anahtarı düşündüyseniz ne yazık ki yanlış olanı seçtiniz. Doğru cevap kırmızı anahtardı. Şimdi doğru cevabı bulmak için kırmızı düğmeden çıkan kabloyu takip edin. Lambaya ulaştığını göreceksiniz.

Peki siz hangi anahtarı buldunuz? Cevabınızın hangisi olduğunu ve kaç saniye sürdüğünü yorumlara yazarak bizimle de paylaşın.

Dedektif olacağınız zeka testi: Kuru yapraklar arasındaki kelebeği 7 saniyede bul!Dedektif olacağınız zeka testi: Kuru yapraklar arasındaki kelebeği 7 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 17
  • Mehmet zorsu. 7 ay önce Şikayet Et
    Kırmızı. 3, 4 saniyede buldum.
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı
    Cevapla
  • Ebru 1 yıl önce Şikayet Et
    Yesil buldum saniyodum. Ama kırmızıymış
    Cevapla
  • Selma 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı