Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

Zeka testi ile eğlenceli vakit geçirmek ister misiniz? Zeka testinde gösterilen meyve ve sebzelerin bir tanesinin eşi bulunmuyor. Sizden tek olanı 8 saniyede bulmanız beklenmektedir. Bu testi çözerken mantıksal akıl yürütme yaparak sonuca ilerleyebilirsiniz. Kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor
Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor
GİRİŞ 28.03.2023 15:07 GÜNCELLEME 28.03.2023 15:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Zeka testleri yaparak konsantrasyonunuzu ve dikkatinizi ölçebilirsiniz. Bu tür testler hem eğlenceli olmaktadır hem de yararlı aktiviteler arasında bulunmaktadır. Özel tasarlanan IQ testindeki sebze ve meyvelerden bir tanesinin eşi bulunmuyor. Peki siz 8 saniyede cevabı bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı.

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

8 SANİYEDE EŞİ OLMAYANI  BUL!

Dikkatli olanların çözebileceği zeka testi ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Doğru cevabı bulabileceğine inanlar için her şey tamamlandı. Şimdi yapmanız gereken tek şey resme dikkatli bakmak ve detaylara konsantre olmak!

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

İNSANLARIN SADECE %2'Sİ TESTİ YAPABİLDİ

Gözlem ve analitik becerinizi bu test ile sınayabilirsiniz. Çözmeye çalışanların çoğunlukla başarısız olduğu bu zeka testini insanların sadece %2'si bulabildi. Siz de kazananlar arasına girebileceğinizi herkese gösterin.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

ZAMAN GEÇİYOR

Size verilen sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Zaman, kendine verilen görevi yerine getiriyor ve durmadan ilerliyor. Heyecan yapmadan iyice odaklanarak doğru yanıtı bulabileceğinize inanmalısınız.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Süre doldu! Eğer verilen sürede eşi olmayanı bulabildiyseniz dikkatiniz takdire şayan demektir. Cevabı bulamayanlar için çözüm görselini yukarıda verdik.

Şimdi açık yüreklilikle söyleyin, doğru cevabı 8 saniye içinde bulabildiniz mi? Ya da kaç saniyede gördünüz? Yorumlarda yazmayı unutmayın.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulana kadar zaman su gibi akıp geçiyor
    Cevapla
  • Sıdıka 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiraz ın çifti yok
    Cevapla
  • Kübra 1 yıl önce Şikayet Et
    13 saniyede kirazı bulabildim :D
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn de bulabildim 13 sn çok fazla olmus
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 saniye
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafirligi birakip evinizde durun bence pratik yapın biraz
    Cevapla
  • Diyanetci 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn ya çok zekiyim yada çok şanslıyım. Loto mu oynasam ne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir