Şaşırtmacalı zeka testi: Hazırlanan görselde olan rakamlar hangileri? Karıştıranlardan olabilirsiniz!

Zeka testleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hazırlanan zeka testi, bulmacaseverlerin de severek yapabileceği tarzda hazırlanmıştır. Uyanık bir zihne sahip olanlar tarafından çözülebilecek IQ testi mantıksal akıl yürütme yapılarak çözülmektedir. Peki sizce resimde olan rakamlar hangileri?

Şaşırtmacalı zeka testi: Hazırlanan görselde olan rakamlar hangileri? Karıştıranlardan olabilirsiniz!
Şaşırtmacalı zeka testi: Hazırlanan görselde olan rakamlar hangileri? Karıştıranlardan olabilirsiniz!
GİRİŞ 07.03.2023 15:54 GÜNCELLEME 07.03.2023 15:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testleri yapmak için kıvrak bir zekaya sahip olmalısınız. Bu tür testlerde sıra dışı düşünmeli ve zihinsel potansiyelinizi en üst seviyede kullanmalısınız. Sosyal medyada oldukça ilgi gören zeka testlerinden bir tanesi olan bu görsel, okuyucular tarafından tartışıldı. Peki sizce bu zeka testinde olan rakamlar hangileri?

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

ŞAŞIRTMACALI ZEKA TESTİ: HAZIRLANAN GÖRSELDE OLAN RAKAMLAR HANGİLERİ?

Bu tür testleri çözmeden önce heyecanınızı kontrol altına almalısınız. Tüm dikkatinizi toplayıp testte sizden ne istendiğini anlamalısınız. Sosyal medyada tartışmalara sebep olan zeka testinde sizin ne düşündüğünüzü merak ediyoruz. Sizce bu görselde olan rakamlar hangileri?

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

DİKKATLİ OLUN VE CEVAP VERİN

Dikkatli olanlar tarafından kolaylıkla çözülebilecek zeka testini yanıtlamadan önce hazırlanan görsele bir daha bakın. Dikkatli olup doğru cevap verdiğinize karar verirseniz o zaman aşağıda verdiğimiz yanıtla kendi bulduğunuzu karşılaştırın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

HER GÜN ZEKA TESTİ YAPMAYA ÇALIŞIN

Bu tür testler gözlem ve analitik becerilerinizi sınamanızı sağlayacak. Bu tür testleri her gün yaparak beyin jimnastiği yapmanız sağlığınız açısından da iyi olacaktır. Cevabınıza karar verdiyseniz o zaman artık aşağıdaki sonuca bakabilirsiniz.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

SİZ KAÇ RAKAM BULDUNUZ?

Hazırlanan görselden de anlayacağınız gibi doğru cevap 1, 2, 3, 7, 5, 0, 8, 6 ve 9. Peki siz hangi rakamları buldunuz? Kendi cevabınızda eksik olan rakamlar var mı? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • AYŞENUR 1 yıl önce Şikayet Et
    11 tsane sayı var
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    0 varsa 8 yok 8 varsa 0 yok
    Cevapla
  • Way be 1 yıl önce Şikayet Et
    var 16
    Cevapla
  • dnmz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorunuza göre rakam sayısı on bir.
    Cevapla
  • sayı 1 yıl önce Şikayet Et
    bir bir iki üç beş beş altı altı yedi sekiz dokuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi