4567 sayılarının arasındaki 4657'yi bulurken gözleriniz bulanıklaşacak! 6 saniyede zeka testindeki 4657'yi bulan kartal gözlüdür

Zeka testinde yan yana ve alt alta yazılmış 4567 sayısı bulunmaktadır. Bu sayıların arasında ise bir tane 4657 yer alıyor. Sizden 4657'yi 6 saniyede bulmanız istenmektedir. Gözlem becerisi ve algıların kuvveti ile çözülebilecek zeka testi için detaylara dikkat etmelisiniz.

GİRİŞ 10.06.2023 09:21 GÜNCELLEME 10.06.2023 09:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eğlenceli zeka testini yapmak için beyin gücünüzü kullanmanız gerekmektedir. Detaylara yoğunlaşma gücünüz ve ortamdaki istediğinizi bulma hızınız sayesinde sonuca ulaşacağınız süre belirlenecek. Peki 4567 sayılarının arasındaki 4657 nerede? Görmeniz için süreniz 6 saniye!

ZEKA TESTİNDEKİ 4657'Yİ BULUN

Karmaşık bulmacalarda gözlem beceriniz ve algılama gücünüz zorlanmaktadır. Bu IQ testi eğlenceli olduğu kadar heyecan da vermektedir. Zeka testindeki 4567 sayıları arasındaki 4657'yi bulmaya çalışırken beyin gücünüz ve dikkat seviyeniz ortaya çıkacak. Gizli sayıyı bulma konusunda ne kadar iyisiniz?

HEYECANINIZI KONTROL ALTINDA TUTUN

Kendinizi görsel olarak sınayacağınız sayılı bulmacada zeka seviyeniz de belirlenecek. Kartal gözlü olduğunu iddia edenleri zorlayacak olan testte gözleriniz odaklanmaktan bulanık görmeye başlayabilir! Zaman sınırı adrenalin seviyenizi artırırken heyecana kapılmamaya çalışın.

TEST İÇİN SÜRENİN SONU YAKLAŞIYOR

Bu tür bulmacalar mantıksal akıl yürütmenizi ve sorunları çözme becerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Böylelikle aklınızın ne kadar hızlı çalıştığı da anlaşılacaktır. Artık son anlara geliyoruz. Bir kez daha görsele bakıp doğru sonucu bulmaya çalışın.

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

Dikkat ölçen zeka testi: Görseldeki 5 kalbi 10 saniyede 600 kişiden sadece 20'si bulabildi!Dikkat ölçen zeka testi: Görseldeki 5 kalbi 10 saniyede 600 kişiden sadece 20'si bulabildi!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer 4567 sayısının arasındaki 4657'yi 6 saniyede bulabildiyseniz görme yetenekleriniz, kıvrak zekanız ve pratik düşünceniz oldukça gelişmiş demektir. Bulanları tebrik ederiz.

Cevabı verilen sürede bulamayanlar için doğru yanıt görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla zeka testi çözerek kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede görebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • laiksavar 10 ay önce Şikayet Et
    Alttan 6. Sağdan 4.
    Cevapla
  • CCC 10 ay önce Şikayet Et
    3 saniye işlem tamam.
    Cevapla
  • İbrahim 10 ay önce Şikayet Et
    büyütünce 1 sn de gördüm küçük ekranda görünmüyor ayrıca biraz olay çıkarın haber bulamıyo adamlar bulmacak oyuyo artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!