97 kişiden 1'inin 12 saniyede bulduğu zeka testi! 1920'lerin kütüphanesi resminde 8 fark var ama hepsini görebilen neredeyse yok!

Zeka testi görseli 1920'li yıllarının kütüphanesini anlatıyor. İki resim arasında 8 fark var. 12 saniyede bu farkların hepsini görebilen oldukça az. 97 kişiden sadece 1'nin verilen sürede tamamlayabildiği IQ testinde siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

97 kişiden 1'inin 12 saniyede bulduğu zeka testi! 1920'lerin kütüphanesi resminde 8 fark var ama hepsini görebilen neredeyse yok!
97 kişiden 1'inin 12 saniyede bulduğu zeka testi! 1920'lerin kütüphanesi resminde 8 fark var ama hepsini görebilen neredeyse yok!
GİRİŞ 08.05.2023 14:26 GÜNCELLEME 08.05.2023 17:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Görsel zekanızın  ve zihinsel becerilerinizin kuvvetine göre yapılabilecek zeka testi görseli 1920'lerin kütüphanesini resmediyor. İki görüntü arasındaki farkı bulmanın oldukça zor ama bir o kadar da keyifli olduğu zeka testi için 12 saniyelik süreniz bulunuyor. Kendinize güveniyorsanız yeteneklerinizi kanıtlamaya hazır olun!

1920'LERİN KÜTÜPHANESİNDE KAYBOLACAĞINIZ ZEKA TESTİ

Farkı bul türündeki zeka testi güçlü zihinsel kapasitesi olan insanlar tarafından yapılmaktadır. Algılarınızın kuvvetlenmesine ve soyut düşünce yeteneğinizin gelişmesine yardımcı olacak bu zeka testi görselinde eski zamanların kütüphanesi resmedilmiştir.

12 SANİYEDE 8 FARK!

Hazırlanan IQ testi görselinde 8 fark vardır. Bu farkları tespit etmek için 12 saniye süreniz bulunuyor. Zamanla kıyasıya yarışacağınız heyecanlı zeka testini çözmeyi deneyen 97 kişiden sadece 1'i yapabildi. Gözlemleme ve ayrıntıları görme konusunda ne kadar iyisiniz? Şimdi kanıtlama zamanı!

ÇOK DİKKATLİ OLMALISINIZ

İki resme de dikkatli ve konsantrasyonunuzu toplayarak bakın. Sadece 12 saniye süreniz olduğu için hızlı olmalısınız. Bu testte başarıya ulaşmak için hafıza, görsel zeka ve dikkat oldukça önemlidir. Artık son anlardayız. Derin bir nefes alıp son kez resme bakın ve aşağıdaki cevap görselinde bulduklarınızla kıyaslayın.

YORUMLARDA BAŞARI YARIŞMASI!

Süreniz doldu. Verilen sürede farkların hepsini bulduysanız tebrik ederiz. Hepsini göremeyenler için doğru cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi sıra itiraf vaktinde; siz kaç saniyede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Telaşlı mutfakta kaybolan kol saatini 6 saniyede bulabilecek misin? Bir tek zeka seviyesi yüksek olanların yapabildiği zeka testi!Telaşlı mutfakta kaybolan kol saatini 6 saniyede bulabilecek misin? Bir tek zeka seviyesi yüksek olanların yapabildiği zeka testi!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 14
  • Gerbera 11 ay önce Şikayet Et
    Dokuzuncu fark nerede ben göremedim sekiz fark var
    Cevapla
  • Bilenbilir 11 ay önce Şikayet Et
    Düğmelerle birlikte 9 fark var
    Cevapla
  • dost 11 ay önce Şikayet Et
    9 tane var la nasil 8 tane bi resimde dugmeler siyah digerinde beyaz
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    zaten ununla 8
    Cevapla
  • Cevap 11 ay önce Şikayet Et
    Biraz süre geçmiş olabilir buldum yinede
    Cevapla
  • mersinli mimar 11 ay önce Şikayet Et
    hepsini buldum nevar bunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi