Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!

Zeka testleri kategorisindeki ara ve bul ile karşınızdayız. Kolay seviyede hazırlanmış zeka testinde bir ağaç görünmektedir. Sizden 5 saniye içinde ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bulmanız beklenmektedir. Zeka testi çözmeye hazır mısınız?

Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!
Ayrıntı severlere zeka testi: 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bul!
GİRİŞ 27.01.2023 12:28 GÜNCELLEME 27.01.2023 15:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Optik illüzyon olarak hazırlanan bu zeka testi ile istenilen nesneler bildiğimiz formlarda olmamaktadır. Benzetme ve hatırlatma yönünün harekete geçmesini sağlayan optik illüzyonlar ile basit, orta ve zorlu testler hazırlanmaktadır. Bu zeka testi basit ölçüdedir. 5 saniyede ağaca gizlenmiş 3 tavşanı bulabilecek misiniz?

ZEKA TESTLERİ İLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRME

Zeka testi olan optik illüzyon, yanılsama ile bir nesnenin veya görüntünün değişik formlara girmesiyle oluşturulan çizimlerdir. Böylelikle beynin algılama yönlerine ışık tutulmuş olur. İnsan beyni farklı açıklardan ve farklı algılar oluşturan görüntülerden anlam çıkartabilmektedir. Bu tür aktiviteler de keyifli olmaktadır. Böylelikle zeka testleri ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

AĞACA GİZLENMİŞ 3 TAVŞANI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Hazırlanan zeka testinde bir ağaç görüntüsü bulunuyor. 3 tane gizli tavşan bulunan görselde tavşanları farklı açılardan bakarak görebilirsiniz. Sürenin kısa olduğu bu testte püf noktayı anlarsanız gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Bu IQ testi eğlence amaçlı yapılmaktadır. Gerçek IQ seviyesini anlamak isteyen profesyonellere başvurarak gerçek zeka testi yaptırabilir.

Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

İPUCU GELİYOR

Süre biterken tavşanları nasıl bulacağınızı anlamış olmalısınız. Birini fark ettikten sonra ötekileri bulmak daha kolay olacak. Şimdi ipucu zamanı... Tavşanlar bildiğimiz görüntülerinden farklı olabilir ve ilk tahmin ettiğiniz yerde olmayabilir. Ağaca dikkat edin!

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Süreniz doldu. Eğer ağacın eğimli dallarına dikkat ettiyseniz kamufle olmuş tavşanları görmüş olmalısınız. Cevabı bulanları tebrik ederiz. Ama tavşanların hepsini göremeyenler ya da hiçbirini bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Söyleyin bakalım, siz tavşanları bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın saniyeyi ben salisede buldum ama nasıl inandırıcak ve ödülü nasıl alıcam
    Cevapla
  • Mümtaz 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniyede buldum
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala arıyorum.-))
    Cevapla
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniye gibi bir sürede buldum, bende iş var demek ki...
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    3 sn.de buldum. ben şimdi Albert Einstein'mi oldum acep? 40 yaşımdan sonra Allah'ım sen aklıma mukayet olmamı nasip eyle. :-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor