Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

Zeka testi çözebilmeniz için üstün bir IQ seviyesine sahip olmanız gerekmektedir. Zeka testleri, üstün zekalı bireyler tarafından kolaylıkla yapılabilmektedir. Fil sürüsünün içinde kaybolan yavru gergedanı 9 saniyede bulmanız gerekiyor. Peki siz kendinize ne kadar inanıyorsunuz? Gerçekleri ortaya çıkartacak IQ testi!

Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!
Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!
GİRİŞ 18.03.2023 09:42 GÜNCELLEME 18.03.2023 09:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zeka testi çözerek bilişsel yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Hazırlanan zeka testinde fil sürüsü görünmektedir. Bu sürünün arasına karışmış bir yavru gergedan bulunuyor. Gergedanı 9 saniyede tespit etmelisiniz. Kendine ve IQ seviyesine güvenenler çoktan kronometreyi başlattı. Peki siz kendinize güveniyor musunuz?

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

DEHA AVLAYAN ZEKA TESTİ

Zeka testleri birçok türde olmaktadır. Beynin nasıl çalıştığını ortaya çıkartan, gözlem ve bilişsel yeteneklerin ölçüldüğü IQ testlerinde gerçekleri görebileceksiniz. Beyin görüntüleri birçok yönden algılayabilmektedir. Kişiden kişiye değişen algılama süresi ile zeka seviyesi ölçülmektedir.

Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

FİLLER ARASINDAKİ YAVRU GERGEDAN NEREDE?

Hazırlanan zeka testinde kayıp bir gergedan bulunmaktadır. Süresi 9 saniye olan zeka testinde filler arasında olan yavru gergedan aranmaktadır. Gergedanla fillerin rengi aynı olması testi zorlaştıran bir etkendir. Gözlerinize ve algılarınıza güveniyorsanız bu testte de başarılı olabilirsiniz.

Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?Dedektif zeka testi: 20 saniyede yapılması gerekiyor! Hangisi diğerlerinden farklı?

SÜRE GEÇİYOR

Test için verilen süre su gibi akıp giderken sonuca ulaşmak için daha fazla odaklanmalısınız. Konsantre olun ve son saniyelerde yavru gergedanı bulmaya çalışın. Zeka testini başarılı olarak tamamlayacağınız konusunda kendinize güveniyor musunuz? Hadi o zaman artık sonucu açıklıyoruz.

Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!

ZEKA TESTİNİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Zeka testi için verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 9 saniyede testi başarılı olarak tamamlayabildiyseniz tebrik ederiz. Verilen sürede gergedanı bulamadıysanız daha fazla zeka testi çözerek algılarınızı açmayı ihmal etmeyin.

Peki siz gergedanı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniyede? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen buldum. Fakat saçmalıyorsunuz.
    Cevapla
  • fıdgıkh 1 yıl önce Şikayet Et
    Işık hızında gördüm.
    Cevapla
  • Ben IQ 1 yıl önce Şikayet Et
    Şakkadanak zınk diye buldum!
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniye
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    5-6 saniyede buldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı