Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!

Hazırlanan bu zeka testi ile zamanla yarışacaksınız. Saniyeler su gibi akıp gideceği, bir yandan da telaşa kapılacağınız zeka testini çözmeye hazır mısınız? Gözlem becerisine güvenenler bir adım ileri! O zaman 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!

Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!
Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!
GİRİŞ 24.01.2023 13:52 GÜNCELLEME 24.01.2023 14:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ile IQ seviyenizi ölçebilirsiniz. Ara bul türündeki bu zeka testi ile görüntüdeki gizli nesneleri verilen sürede bulmanız beklenmektedir. Gözünüzün önünde olan ayrıntıları fark etme hızınıza göre zeka seviyeniz belirlenir. Şimdi 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bulma zamanı!

Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?

ZEKA TESTİ İLE PRATİKLİĞİNİZ ORTAYA ÇIKACAK

Gözlem becerilerini test etmek ve geliştirmek için zeka testleri iyi bir araçtır. Böylelikle hafızanız, gözlerinizin keskinliği, pratikliğiniz de anlaşılmış olacak. Detayları ne kadar fark edebildiğiniz de bu test ile ortaya çıkacak.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

SADECE 10 SANİYENİZ VAR

Hazırlanan testte sizden saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bulmanız istenmektedir. Buradaki en önemli bir ayrıntı ise 10 saniye sürenizin bulunmasıdır.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

SÜRE AZALDIKÇA HEYECANINIZ ARTACAK

Bu meydan okumayla en kısa sürede istenilenleri bulanlar arasında olabileceğinize inanıyor musunuz? Süre kısaldıkça heyecan kat sayısı da artacak ve sizden istenileni görme durumunuz zorlaşacaktır.

Bütün bu zorluğa rağmen hâlâ kararlıysanız, cesaretiniz için sizi tebrik ediyoruz. Süreniz başladığı gibi bitecek, çabuk olun!

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE

Gözlem becerileriniz ve durumsal farkındalığınız ile tüm gizli nesneleri fark edebilirsiniz. Süre bitiyor. Zeka testinin sonuna yaklaşıyoruz.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

ZEKA TESTİNİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Size verilen sürenin sonuna geldik. Eğer istenilenlerin hepsini bulabildiyseniz tebrik ederiz. Ama verilen sürede bir tanesi bile olsa eksik kaldıysa düzenli pratik yaparak dikkatinizi, gözlem becerilerinizi ve hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Peki söyleyin, kaç saniyede kaç nesneyi buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Zeyzey 1 yıl önce Şikayet Et
    Resimler çok küçük görmek için büyüteç lazım
    Cevapla
  • Vatan ve Bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen buldum zaten hepsi ap açık ortada
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini buldum ama saniyeyi bilmiyorum
    Cevapla
  • suspus 1 yıl önce Şikayet Et
    bulabilen yok mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler