Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Zeka testi yapmak için yüksek konsantrasyon gerekmektedir. Zeka testleri türlerinden bir tanesi olan farkı bul ile keyifli zaman geçirmeye hazırlanın. Sizden 15 saniyede iki resim arasında 10 farkı bulmanız beklenmektedir. Bu testte gözleriniz ayrıntıları fark etmek için yorulacak. Peki kendinize ne kadar güveniyorsunuz? İşte gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!
Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!
GİRİŞ 15.03.2023 14:12 GÜNCELLEME 15.03.2023 14:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ile hem eğlenip hem de beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinin tam size göre olduğunu düşünüyoruz. Hem eğlenirken pratik de yapabilirsiniz. Kişilik testleri ve zeka testleri son zamanlarda okuyucular tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bu zeka testinde ise sizden istenen 15 saniyede 10 farkı bulmanız... Hazırsanız o zaman süre başladı!

Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!Büyüteç isteyen zeka testi: Rakunların arasındaki pandayı 6 saniyede bul!

BU TEST HEM BİREYSEL HEM DE KALABALIK OLARAK YAPILABİLİR

Özel olarak hazırlanan zeka testleri günümüzde birçok insan tarafından sevilerek yapılmaktadır. Bu testi büyük küçük her yaştan bireyler çözebilmektedir. Ailece ya da arkadaşlarınızla küçük bir düello yaparak eğlenirken ufak bir beyin jimnastiği de yapabilirsiniz.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

EN KISA SÜREDE KİM FARKLARI TESPİT EDEBİLECEK?

Bu iki görsel arasından toplam 10 fark bulunmaktadır. Sizden istenen ise bu 10 farkı en geç 15 saniye içinde bulmanız... Kim en kısa sürede farkları tespit ederse o bu yarışın kazananı olacak. Kolay gibi görünen ayrıntı testi ile gözleriniz farkları karıştırabilir. Testin güzelliği ise burada başlıyor.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

RESİMDEKİ 10 FARK NEREDE?

Hazırlanan görselde bir evin arka bahçesindeki kulübesinde oturan bir köpek bulunmaktadır. Bu sevimli köpek yavrusunun etrafında bulunan çiçekler ve çakıl taşları yeşil çimenliğin üzerinde bulunmaktadır. Arkada çitler ve uzun çalılıklar yer almaktadır. 

Sürenin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Biraz daha acele edin!

Konsantrasyon ve iyi bir gözlem becerisiyle bu test kolaylıkla çözülebilir. Artık son saniyeler...

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

KAÇ FARK BULDUNUZ?

İşte sürenin sonuna geldik. Eğer 15 saniyede 10 farkı bulabildiyseniz gerçekten keskin gözleriniz var ve odaklanmanız oldukça iyi.

Eğer verilen sürede zeka testini çözemediyseniz ya da tüm farkları göremediyseniz cevabı yukarıda paylaştık.

Peki siz verilen sürede testi çözebildiniz mi? Cevabı yorumlara yazmayı unutmayın.

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    evet buldum 10 farkıda basitti
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine çok eğlenceli bir testti. Teşekkürler.
    Cevapla
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    25 saniyede hepsini buldum
    Cevapla
  • Hgnkfg 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarı değil bu verilen süre 15 zaten 15 saniyede 7 fark buldum kalanını ise 4 saniyede buldum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!