Zaman girdabı zeka testi: Hayaletler arasındaki kutup ayısını 12 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Zeka testi görselinde bir sürü hayalet bulunmaktadır. Bu hayaletlerin arasında ise bir kutup ayısı gizleniyor. 12 saniyede bulunamayacağından emin olan kutup ayısını görenler IQ'su dâhilerle yarışacak düzeyde! Zeka testleri arasındaki zorlayıcı IQ testi ile yarışa hazır olun!

Zaman girdabı zeka testi: Hayaletler arasındaki kutup ayısını 12 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!
Zaman girdabı zeka testi: Hayaletler arasındaki kutup ayısını 12 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!
GİRİŞ 10.03.2023 11:46 GÜNCELLEME 10.03.2023 14:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beyin gücünüzü ortaya çıkartacak zeka testi ile karşınızdayız. Hazırlanan zaman girdabı zeka testi ile keyifli ve adrenalin dolu saniyeler geçirmeye hazırlanın! Zeka testinde hayaletlerin arasında kendini belli etmemeye çalışan bir kutup ayısı bulunuyor. 12 saniyede kutup ayısını görebilenler yüksek IQ seviyesine sahip demektir. O zaman süreniz başladı!

Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bulDikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

ZAMAN GİRDABI ZEKA TESTİ

Zeka testi hazırlanırken içeriğe düşünmenizi zorlaştıracak ve aklınızı karıştıracak unsurlar eklenmektedir. Böylelikle beynin kandırılması ve o karmaşık durumlarda zorlanması sağlanır. Zeka testlerinde beynin göstermiş olduğu çaba sonucu ve IQ seviyesinin yüksekliği ile test sonucuna ulaşılır.

Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?

ZEKA TESTLERİ ALGILARINIZI ZORLAYACAK

Hazırlanan bu zeka testi türü optik illüzyondur. Optik illüzyonlarda daire, üçgen, kare, dikdörtgen gibi şekiller kullanılır. Daha sonra bu şekillere yanılsama oluşturmak için çeşitli düzenlemeler yapılır. Amaç, beynin karıştırması, oradaki bulunması gereken nesnenin saklanmasını sağlamaktır.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

AYRINTILARI KAÇIRMAMAYA ÇALIŞIN

IQ testinde bir sürü hayalet bulunmaktadır. Bu hayaletlerin arasında da bir kutup ayısı kendini kamufle etmeye çalışmaktadır. Kutup ayısı sadece yüksek beyin gücüne sahip bireyler tarafından 12 saniyede fark edilebiliyor. Süre ilerlerken görselin içindeki ayrıntıları kaçırmamaya özen gösterin.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

SÜRE DOLUYOR

Saniyeler ilerlerken hâlâ kutup ayısını fark edemediyseniz size bir ipucu verelim mi? Kutup ayısı testin sol tarafında bulunuyor. Bu ipucu ile işinizi biraz daha kolaylaştırdık. Ama süre doluyor! Acele edin, artık son saniyeler...

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

IQ TESTİNİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Evet, sürenin sonuna geldik. Verilen sürede kutup ayısını görebildiyseniz zeka seviyeniz oldukça yüksek demektir. Eğer kutup ayısını bulamadıysanız cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Kendinizi geliştirmek, hafızanızı ve zeka seviyenizi yükseltmek istiyorsanız daha fazla IQ testi çözmelisiniz. Siz kaç saniyede kutup ayısını gördünüz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    24 saattir bakiyorum bulamadim,
    Cevapla
  • Dsc 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu testler zeka değil dikkat testi. Daha ilk bakışta buldum. Bu beni dahi yapmaz dikkatli yapar.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    haber7 az uyanık değilsin var ya asıl dahi sensin bu haberlerle bizi kendine çekiyon :))
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bulamadık malmıyım şimdi :)))
    Cevapla
  • erekan 1 yıl önce Şikayet Et
    6. saniyede çözdüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin