Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Bir tek dâhilerin çözdüğü zeka testi ile karşınızdayız. Siz de bu tür IQ testler çözerek kendinizi kanıtlamak ister misiniz? Bu zeka testinde gizli bir adam yüzü vardır. Adam yüzünü verilen sürede görmek de kişilerin dikkatine göre değişiklik göstermektedir. Sadece dâhiler resimdeki adam yüzünü 10 saniyede bulabiliyor. Peki siz de bulabilecek misiniz? O zaman süre başladı!

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul
Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul
GİRİŞ 03.06.2023 17:29 GÜNCELLEME 03.06.2023 17:29
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Zeki olduğunu düşünenler ve yüksek zekaya sahip olduğuna inanların kolaylıkla yapabileceği bir IQ testi hazırladık. Sadece çok dikkatli insanlar, resimde bulunan adam yüzünü verilen sürede görebiliyor. Dikkatliyseniz ve ayrıntıları görebiliyorsanız hazırlanan bu zeka testini çözmek sizin için oldukça kolay olacak. O zaman, resimdeki adam yüzünü 10 saniyede bulabilecek misiniz?

RESİMDEKİ ADAM YÜZÜ NEREDE?

Karşınızda duran resim bir optik illüzyondur. Çalışmalar sonucunda ortaya çıkan optik illüzyon; bir nesnenin veya çizimin beynin algılama biçimine meydan okur.  Normal bir insan beyni, nesnelere veya görüntülere farklı bakabilir veya her açıdan farklı algılar oluşturabilir. Optik illüzyonlar, olayları nasıl algıladığınızı ortaya çıkartır. Aynı zamanda psikanalizin bir parçasıdır. Bu resim de zekice tasarlanmış ve içinde bir adamın yüzü gizlenmiştir.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

YALNIZCA DÂHİLER BULABİLİYOR!

Yukarıdaki resimde bir vadi resmi gösterilirken aslında optik bir yanılsama yapılmaktadır. Görselde vadi insanları günlük işlerini yapıyor olarak görünmektedir. Hadi biraz daha dikkatli bakın!  Gizlenmiş bir adam yüzü bulacaksınız. Ortalama bir zekaya sahip misiniz? Sonucu öğrenmeye az kaldı.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

GİZLİ ADAMI 10 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Adamın yüzünü 10 saniyede bulabildiyseniz siz gerçekten bir dâhisiniz. Araştırmalara göre optik illüzyonlar çoğunlukla beynin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bir fikir vermektedir. Belirli renk, desen ve ışık kombinasyonları, beyninizin orada olmayan şeyleri görsel olarak algılamanızı sağlayarak sizi kandırabilir. Şimdi söyleyin, bu optik illüzyon görüntüsündeki gizli adam yüzünü görebildiniz mi?

İşte resimdeki gizli adam yüzü...

İŞTE GİZLİ ADAMIN YÜZÜ!

Vadideki adam yüzünü bulmak hem zor hem kolaydır. Resmi yana çevirdiğinizde kocaman olan adam yüzünü fark edeceksiniz. Ağaçlar adamın saçı ve sakalı olurken sağlar alnı oluyor. Merdiven adamın kulağı, vadideki duvar ise ağzıdır.

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 96
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    8 dakika uğraştık ailece bulamadık. Demekki biz dahi değiliz. Yorumlara göre Türkiye’de herkes dahi bizim ev hariç
    Cevapla
  • Temizeller 1 yıl önce Şikayet Et
    0,5 saniyede cözdum ama bu sorulari bir dahinin cözebilecegi basligi görup bu sorulari cözdugum icin kendimi aptal gibi hissediyorum.
    Cevapla
  • nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Zevkli, beğendim.
    Cevapla
  • Eray 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum
    Cevapla
  • :)MEP:) 1 yıl önce Şikayet Et
    Siteyi açtığım an buldum!
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakar bakmaktan adamı gördüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı