Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

Zeka testleri hafızanızı kuvvetlendirmenize ve beyin jimnastiği yapmanıza yardımcı olur. Gizli olanı bul türündeki zeka testi vatandaşların ilgisini çekmektedir. Hazırlanan bu zeka testi optik illüzyondur. Eski tabloda bir adam yüzü bulunmaktadır. Gizli olan adam yüzünü 5 saniyede bulmak ise farklı açıları görebilen kıvrak zekaya sahip bireylerin işi! Peki resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulabilecek misin? Zeka testinde son nokta!

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!
Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!
GİRİŞ 28.01.2023 17:27 GÜNCELLEME 28.01.2023 17:27
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Zeka testleri türündeki optik illüzyonlarda amaç insan beynini kandırmaktır. Günümüzde de sevilerek yapılan zeka testleri, insanların sadece dikkatini çekmekle kalmayıp farklı türleri de uygulama isteği uyandırıyor. Zeka testindeki adam yüzünü görebiliyor musunuz? Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulmak ise pek kolay olmayacak. O zaman süreniz başladı!

TABLODAKİ ADAM YÜZÜ NEREDE?

Görüntüdeki adam yüzünü 5 saniyede bulmanız beklenmektedir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu anlamanıza az bir süre kaldı. Öğrenmek için bu optik yanılsama testini çözün.

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

Yukarıdaki görselde sarı elbiseli bir kadının yer aldığı görünmektedir. Karnının şişkinliği sebebiyle bebek beklediği düşüncesine kapılabilirsiniz. Bu görüntüdeki detayları ise farklı açılardan da değerlendirmelisiniz.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Haber başlığından da anlayacağınız üzere resmin bir yerinde bir adam yüzü bulunuyor. Ama bu adam yüzü ilk bakışta fark edilebilecek gibi durmuyor.

Gözlem ve zekaya bağlı bu test aslında bir meydan okuma sayılabilir. Hadi acele edin! Süre bitiyor.

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

GİZLİ ADAM YÜZÜNÜ BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Peki tablodaki gizli adam yüzünü fark edebildiniz mi? Eğer 5 saniye içinde bulduysanız ayrıntıları gören farklı bir bakış açınızın ve kıvrak olan bir zekanız olduğu ortaya çıktı. Eğer bulamadıysanız merak etmeyin. Cevabı açıklayacağız.

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

İŞTE CEVAP

Tabloyu ters çevirdiğinizde adamın yüzü görünmektedir. Resim döndürüldüğünde perspektifte yaşanan kayma sonucu sarı elbiseli kadın bir erkek yüzüne dönüşmektedir.

Peki siz 5 saniyede gizli adam yüzünü bulabildiniz mi? Cevabı yorum olarak atmayı unutmayın!

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    orhan veli.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    tam saçmalık..!
    Cevapla
  • Memoli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 2 saniyede buldum nolcak şimdi..
    Cevapla
  • Bir-türk89 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit resmi ters çevir
    Cevapla
  • aha 1 yıl önce Şikayet Et
    olan var olmıyan var ayıplamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?