Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Zeka testleri ile keyifli anlar geçirebilirsiniz. Keskin bakışlara sahip olsanız bile hemen göremeyeceğiniz bir zeka testi ile karşınıza geldik. Bu testi sadece kıvrak bir zekaya ve ayrıntıları fark edecek gözlere sahip insanların çözebiliyor. Peki zeka testini siz de yapabilecek misiniz? Özel olarak tasarlanmış görselde ter alan geyiği bulmak oldukça zor. Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!
Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!
GİRİŞ 04.04.2023 16:54 GÜNCELLEME 04.04.2023 16:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Zeka testi türünden biri olan optik illüzyon ile kendinizi sınayabilirsiniz. Her yaş grubunun severek yaptığı zeka testleri, aynı zamanda eğlence amaçlı da çözülüyor. Zeka testlerinin içinde bulunan optik illüzyonlar ile karmaşık görsellerdeki ayrıntıları fark etmek bazen daha kolayken bazen de neredeyse imkansız oluyor. Peki siz bu zeka testindeki gizli geyiği 13 saniyede bulabilecek misiniz?

GÖZLEM BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Optik illüzyonlar, beynin işleyişi hakkında içgörüler üreterek araştırmalara yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda farklı durumlarda insanların gözlem becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. Gözlem becerinize güveniyor musunuz? O zaman süreniz başladı!

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

RESİMDEKİ GEYİK NEREDE?

Yukarıdaki hazırlanmış olan zeka testinde bir dağlık bir alan, kayalar ve çalılıklar görünmektedir. Fotoğraftaki gün ışığına göre öğleden sonra olduğu düşünülmektedir. Bu sebeple geyiği bulmak daha da zorlaşmaktadır. Peki siz dikkatli bakışlarınızla, keskin kavrama yeteneğinizle geyiği fark edebilecek misiniz?
Aslında optik illüzyonların amacı, görüntüdeki zor ve karışık ögeleri tespit edebilmek için zihnin ve gözlerin uğraşmasıdır. Süreniz doldu, geyiği görebildiniz mi?

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

İŞTE CEVAP GELİYOR

İçinizden bazılarının geyiği gördüğüne eminiz. Belki de ilk saniyelerde fark ettiniz. Kiminiz ise verilen sürede geyiği bulamasa bile inat edip cevaba bakmadı. Şimdi size geyiğin yerini söylüyoruz. Resmin tam ortasında çalıların ve kayalıkların arasından size bakan geyiği fark ettiniz mi?

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geyiği 3sn de Adamı 4 sn de buldum
    Cevapla
  • mhmt 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be..Saniyesinde buldum.Dahimiyim ne..
    Cevapla
  • Baht 1 yıl önce Şikayet Et
    2 sn.ye anca sürdü bulmam.dahi filan da değilim!
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkez buldu vaaayyy helal olsun bee..zeki milletiz be aga..
    Cevapla
  • AvlananAslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Geyik bulma uzmanı olduk. İyi avcı olur bizden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün