Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!

Gözlem becerileri yüksek bireyler tarafından yapılabilen zeka testleri ile keyifli anlar yaşabilirsiniz. Siz de kendinizi denemek istiyorsanız hazırladığımız zeka testi tam size göre! Resimdeki gizli tilkiyi bulmanız gerekiyor. Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu.

Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!
Farklı bakış açısı isteyen zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü resimdeki gizli tilkiyi 10 saniyede buldu!
GİRİŞ 07.06.2023 09:31 GÜNCELLEME 07.06.2023 09:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testi görselinde bir tilki bulunmaktadır. Kazların arasında tilkiyi bulmak ise pek kolay olmayacaktır. Farklı bakış açısı gereken zeka testinde kendine güvenenler çözmeye çalışıyor. Zeka testini yapmanız için sadece 10 saniyeniz var!

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

FARKLI BAKIŞ AÇISI İSTEYEN ZEKA TESTİ: GİZLİ TİLKİYİ 10 SANİYEDE BUL

Hazırlanan görselde bir sürü kaz görünmektedir. Bu kazların arasında tilkiyi fark etmeniz gerekmektedir. Saldırgan olan tilkiyi fark edebileceğiniz süre ise sadece 10 saniye... Deneyenlerden sadece %3'ü verilen sürede tilkiyi görebildi.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

ALIŞILMIŞIN DIŞINA ÇIKIN

Optik illüzyon olarak tasarlanan zeka testinde amacınıza ulaşmaya çalışırken eğleneceğinizi de düşünüyoruz. Sürenin geçtiği şu zamanlarda tilkiyi görmeye çalışırken alışılmışın dışına çıkmanız gerekebilir. Bakış açınızı ne kadar değiştirebilirsiniz?

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Süre hızla akış giderken tilkiyi bulamadığınız için telaşlanmayın! Eğer tilkiyi bulmak için ipucu istiyorsanız göletin yanındaki ağaca bakın diyebiliriz. Tilki orada bir yerde...

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Tilki aslında kazların yanında ağacın dallarında görünmektedir. Göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin, siz kaç saniyede görebildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • osman 10 ay önce Şikayet Et
    O tilki değil hatta kurttan bile büyük. Ayı diyelim...
    Cevapla
  • Selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla burda tilkiyi bu şekilde bulan hakketen ileri zekadır. Kazların gözündeki dehşete :) tilki resmin dışında olmalı. Ama ağacın üstüne kocaman bir silüet herkesin aklına gelmez.
    Cevapla
  • Privat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1 saniyede buldum ee Noldu simdi
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tilkiyi daha evvel tanıyor olmalısın :)))
    Cevapla
  • fm.. 1 yıl önce Şikayet Et
    seni şampiyon ilan ettim
    Cevapla
  • Kaşif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben gördüm ben gördüm
    Cevapla
  • avare 1 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma gizli tilki çok komik hah ahah
    Cevapla
  • gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    saçmalıgı bırak göz doktorları görse kendilerini hiç sanırlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?