Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka testlerinden bir tanesi optik illüzyon ile bireylerin kıvrak zekaya sahip olup olmadığı anlaşılacak. Kızın dağınık odasında kaybettiği çorabını bulmak oldukça zor gibi görünüyor. Kayıp çorabı bulmak için 12 saniyeniz var. O zaman zeka testi başlıyor!

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?
Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?
GİRİŞ 22.12.2022 09:22 GÜNCELLEME 22.12.2022 09:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Normal bir insan beyni farklı nesneleri ve görüntüleri algılayabilir. Optik illüzyonlar ise insan beynini yanıltmak için özel olarak tasarlanan bir zeka testi türüdür. Üç türü bulunan optik illüzyon testlerinde birçok optik yanılsama türü vardır. Psikanalizin bir parçası olan optik illüzyonlar ile zeka seviyesi de ölçülmektedir. Bu test tam da amacına uygun olarak hazırlanmıştır. Bu karmaşık odada kayıp çorabı bulmanın zorluğu ise sizin bakış keskinliğinize bağlı olarak farklılık gösterecek.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

BİNLERCE KİŞİ 12 SANİYEDE BULAMADI!

Resimde birçok kıyafet ve eşya sağa sola saçılmış olarak görülmektedir. Kızın ayağındaki çorabın eşi ise odanın bir yerlerindedir. Birçok aksesuar, oyuncak ve kıyafetlerin arasında kızın çorabını görmek neredeyse samanlıkta iğne aramaya benzemektedir. Zorluk seviyesini gözlerin keskinliğine göre değişkenlik gösteren testte binlerce kişi 12 saniyede çorabın eşini bulamadı.

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

DAHA DİKKATLİ BAKIN

Şimdi bu zeka testine daha yakından bakın. Dikkatinizi dağıtacak pek çok nesne arasında çorabı bulmak çok zor gibi gelebilir. Ama nesneleri dikkatlice tararsanız çorabın eşini de bulabilirsiniz.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Kızın çorabını bulmakta zorluk çekiyorsanız işte bize sizden bir ipucu geliyor. Resmin sağ tarafına yoğunlaşırsanız çoraba ulaşabilirsiniz.

Sürenin sonuna geliyoruz.

Hadi acele edin!

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

KAYIP ÇORABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Kızın çorabını odada birkaç saniye içinde bulabildiyseniz olağanüstü bir zekanızın ve hafızanızın olduğunu söyleyebiliriz. Yapılan çalışmalar, çözülecek zor bulmacalar ile beyninizin gelişmesi desteklendiğini ve hafızanın kuvvetlendiği yönündedir.

Peki siz kaç saniyede çorabı bulabildiniz? Yoksa zorlanıp verilen sürede çorabı bulamadınız mı? Yorumlarda bize yazmayı unutmayın.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13
  • BTS 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızın odası danık değilki. başka bir boyut
    Cevapla
  • Öznur 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniyede buldum çok kolay yerde
    Cevapla
  • Ali berat 1 yıl önce Şikayet Et
    5saniyede yaptim
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saniye sürdü
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    Pis kız çarpılacan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız