Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin

Zeka testleri türlerinden biri olan ‘ara ve bul’ ile keyifli ve heyecanlı zaman geçirmeye hazırlanın. Bilişsel becerileriniz ve görsel keskinliğinizin ortaya çıkacağı zeka testi ile adrenalin dolu saniyeler geçirmeye hazırlanın! Sadece 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerden sadece %4’ünün bulabildiği IQ testi ile gerçekleri göreceksiniz.

Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin
Tüm dünyada konuşulan zeka testi: 18 saniyede dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece %4’ü bulabildi! Kendine güvenenler becerilerini sergilesin
GİRİŞ 31.03.2023 17:25 GÜNCELLEME 31.03.2023 18:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Zihinsel egzersiz yapacağınız ve zamanın su gibi akacağı zeka testi ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Hazırlanan zeka testi görselinde matematik formülleri yerine gözlem gücü ve dikkat becerileriniz ölçülecek. Bu tür testler ile beyin hücreleriniz arasındaki bağlantıyı kuvvetli hale getirebilirsiniz. O zaman IQ testi için 18 saniyelik süreniz başladı. Unutmayın, dolaptaki fincanı deneyenlerin sadece%4’ü bulabildi!

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

TÜM DÜNYADA KONULAN ZEKA TESTİ

Zeka testleri, zihinsel çevikliğinizi artırmaya ve kısa süreli hafıza problemlerine engel olmaya yaramaktadır. Çünkü zeka testi yaparken alışılmadık şekilde düşünmeye başlarsınız. Mantıksal akıl yürütme yaparak hazırlanan testteki kupaya ulaşabilirsiniz. Bu tür zeka testleri çözümünde niteliksel ve görsel keskinliğinizi kullanmanız gerekmektedir. Şimdi tek yapmanız gereken beyninizi zorlayarak ipuçlarını fark etmek!

Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!

DENEYENLERİN SADECE %4’Ü YAPABİLDİ

IQ testi, zihinsel egzersiz yaparak beyninizin işlevlerini kullanmasını sağlayacak ve yeteneklerinizi ortaya çıkartacak. Bu beyin jimnastiği, farklı bakmanızı ve mantıklı düşünmenizi de istemektedir. Böylelikle daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye başlayacaksınız.

Bir yandan gözlerinizle görüntüdeki kupayı taramaya devam edin. Unutmayın, süre bir yandan ilerlemeye devam ediyor.

Çin Seddi Ay'dan görünür mü? Hurafe mi gerçek mi?Çin Seddi Ay'dan görünür mü? Hurafe mi gerçek mi?

DOLAPTAKİ KUPA NEREDE?

Test için verilen 18 saniyelik sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Fincan, hazırlanan görselde iyice kamufle edilmiş ve görülmesi zorlaştırılmıştır. Bulmakta zorlanıyorsanız görüntüyü bölümlere ayırarak tarama yapmaya çalışın. Bütün bölümleri kontrol edin. Bir yandan da zihinsel egzersiz yaparken mantıksal akıl yürütme ve gözlem gücü becerinizi kullanın.

Yüksek IQ'lu kişiler tarafından çözülen zeka testi: Resimdeki gizlenmiş adamı 9 saniyede bul!Yüksek IQ'lu kişiler tarafından çözülen zeka testi: Resimdeki gizlenmiş adamı 9 saniyede bul!

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleriAra, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

SÜRE DOLDU, KUPAYI KİMLER BULDU?

Verilen sürenin sonuna geldik. 18 saniye içinde dolaptaki kupayı görenleri tebrik ederiz. Hâlâ görmekte zorlanan varsa cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Daha fazla test ile becerilerinizi kuvvetlendirmeye çalışın.

Peki söyleyin, kupayı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevaplarınızı yorumlara yazmayı unutmayın.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 19
  • Saklı 11 ay önce Şikayet Et
    İlk defa kolay buldum çok şükür
    Cevapla
  • isimsiz 11 ay önce Şikayet Et
    çok kolay iki saniye sürdü bulmam
    Cevapla
  • Taha 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyede gördüm bebek oyuncağını
    Cevapla
  • Dilek 1 yıl önce Şikayet Et
    Anında gördüm çok kolay bir zeka testiydi
    Cevapla
  • Nur 1 yıl önce Şikayet Et
    2 ya da 3 saniye de buldum bu mu çok zor test
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
AK Parti'de reform adımları