Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

Zeka testleri yaparak hafıza kuvvetlenmesi ve gözlem becerilerinin iyileşmesi sağlanmaktadır. Gözlem becerilerine güvenenler için hazırlanan zeka testi dikkat ve konsantrasyon ölçümü yapmanızı sağlayacak. Peki gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman 9 saniyede zarı bulun!

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri
Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri
GİRİŞ 04.04.2023 19:09 GÜNCELLEME 04.04.2023 19:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeka testi görselinde gizlenmiş olan zarı bulmalısınız. Okuyuculardan verilen sürede istenilen nesneyi bulmaları beklenmektedir. Zeka testleri, gözlem becerilerini ölçmeyi de sağlamaktadır. Konsantrasyonunuzu toplayıp IQ testi yapmaya başlamaya ne dersiniz? Süreniz başladı.

ZEKA TESTİ YAPARKEN ALGILARINIZ AÇIK OLMALI

Bireysel olarak yapılabileceği gibi grup halinde de yapılabilecek zeka testleri, keyifli vakit geçirmeye de yaramaktadır. Özel olarak tasarlanan zeka testleri, zorluk bakımından kişiden kişiye değişmektedir. Algıların kuvveti ve gözlerinizin de keskinliğine bağlı olarak yüksek konsantrasyon gerektiren zeka testi, verilen sürede tamamlanmaya çalışılmalıdır.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

ÇÖZMEK İÇİN SADECE 9 SANİYENİZ VAR

Hazırlanan görselde peynir blokları ve fareler görünmektedir. Fareler peynirlerin arasında dolaşıyor hatta bazılarının içine bile giriyor olarak resmedilmiştir. Farelerin en sevdiği yiyecek olan peynirler, çizgi filmlere bile konu olmuştur. Bu görseldeki zarı görmeniz için de sadece 9 saniyeniz bulunmaktadır.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

ODAKLANIN VE ZARI BULMAYA ÇALIŞIN

Testi çözebilmek için görsele odaklanmanız ve zara benzeyen görüntüyü bulmaya çalışmalısınız. Zar, gözlem becerileri kuvvetli olanlar tarafından fark edilebilmektedir. Süre azalırken acele etmeye çalışın.

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

SÜRE DOLDU

Sürenin sonuna geldik. Verilen sürede zarı görenleri tebrik ediyoruz. Eğer 9 saniyede bulamadıysanız sakın üzülmeyin. Doğru cevabı sizin için yukarıya bırakıyoruz. O zaman söyleyin, siz kaç saniyede gördünüz? Cevabı yorumlara yazmayı unutmayın.

IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • mst 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke zeki olmak bu kadar kolay olsa.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildiklerini unut diyor ama yaptığım bütün dikkat testleri içinde en kolayı buydu. 1 saniye sürdü. belki de sürmedi.
    Cevapla
  • konya lı 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn sürdü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...