Yüksek IQ'lu kişiler tarafından çözülen zeka testi: Resimdeki gizlenmiş adamı 9 saniyede bul!

Zeka testi türlerinden biri olan optik illüzyon ile karşınızdayız. Hazırlanan zeka testi sadece yüksek IQ'lu kişiler tarafından yapılabiliyor. Kendinize güveniyorsanız 9 saniyede resimdeki gizlenmiş adamı bulun.

GİRİŞ 14.03.2023 09:55 GÜNCELLEME 14.03.2023 09:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Zeka testleri dünya çapında uygulanmaktadır. İnsanların algılama, hafıza ve zekilik düzeylerini ölçmeye yarayan zeka testleri ile keyifli anlar da geçirilir. Hazırlanan bu zeka testi optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Bu görselde bir tavus kuşu bulunuyor. Sizden resimde gizlenmiş adamı 9 saniyede bulmanız bekleniyor. O zaman test için verilen 9 saniye başladı!

Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!

YÜKSEK IQ'LU KİŞİLER TARAFINDAN ÇÖZÜLEN ZEKA TESTİ

Yukarıda bulunan resim 1880 yılında yapboz kartı olarak yayımlanmıştır. Resmi tasarlayan kişi testi çözecek kişilere “ Mr. Mavi Sakal'ı Bul” ifadesini kullanmaktadır. Tavus kuşu görselinin içindeki adamın yüzünü bulmanız gerekmektedir.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

TESTİ ÇÖZMEK İÇİN SADECE 9 SANİYE SÜRE

Optik illüzyon içine dikkat ve özenle konumlandırılan adam yüzü ilk bakıldığında görünmesi biraz zordur. Burada zeka seviyesi devreye  girerek tavus kuşu arasında bulunan adamı görme süreniz ortaya çıkacak.

Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

ODAKLANIN VE AKLINIZI ZEKİCE KULLANIN

Testte ne aradığınızı unutmayın. Bakmak, kavramak ve sonuca ulaşmak için berrak bir zihne ihtiyacınız var. Sürenin sonuna yaklaşırken pratik zekalılar adamı görmenin yolunu çoktan buldu.

Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!

IQ TESTİNDEKİ ADAM NEREDE?

Verilen süre doldu. Şimdi cevabı bulanlara buradan kocaman alkışlar gönderiyoruz. Adamın yüzünü göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Tavus kuşuna odaklananlar adamın yüzünü göremezken pratik zekalılar resmin bütününe bakıp görseli her açıdan inceledi. 

Peki söyleyin, siz adamı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevabı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 27
  • UĞUR 9 ay önce Şikayet Et
    3 saniyede
    Cevapla
  • Kedi 10 ay önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum
    Cevapla
  • üstad 1 yıl önce Şikayet Et
    1. saniyede gördüm.Samimiyim.
    Cevapla
  • iha 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gördüm çok keskin gözlerim elhamdülillah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir adam yok orda bir düzine var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...